İSTEME. ÇOK İSTE! | Yavuz Bağcı

Her şey isteyene gelir. Çok istemek bizim mesleğimizde çok önemlidir. Bir çok insan sadece ister. Sadece istemek bir dilekten öte bir şey değildir.

Çok iste!

Tüketim ağına sahip olduğumu hayal ediyordum. Ve hep içimden şunu diyordum “Mümkün!”

“Allah’ım bana n’olursun o günleri göster” ve oldu. şükürler olsun. Çok çalıştım mı? evet. Yoruldum mu? Hem de çok. Ancak Allah gönlüme göre verdi.

Çok iste!

Güçlü bir karar al. Ben 3 ayda 500 kişiye sunum videosunu seyrettirme kararı almıştım. Ve kararlarını mümkünse hemen değilse üç gün içerisinde bildirmelerini isteyecektim. İlk sekiz günde 82 kişiye sunum videosunu seyrettirmiştim. 70 tanesi hayır demişti. 12 tanesi evet demişti. Şu anda her ay 10.000+ online sipariş alan bir tüketim ağı haline geldi. Vizyon herkes göremiyor ancak birileri görüyor. Herkesin hissiyatı bizim mesleğimizdeki mekanikleri anlamaya yetmiyor. Bir tüketim ağını inşa etmek gelecekten gelen bir fikirdir. Vizyon denilen şey mantığa sığmaz. İnsanların çoğu mantıklı olan şeyleri yapar. Biz mantıklı olanı yapmadık. Mantıklı olan bize standart bir hayat yaşatır. Hep buna inandık. Mantıklı gelmeyen şeyleri yaptık. Ve özgür olduk. Unutma çoğunluk her zaman yanılır!

Mekanikleş. Duygusal olma. Ticarette duygusallığa yer yok. Arkadaşların, akrabaların, yakınların sana hayır diyecek. Kabul et. Çok iste! Ve yoluna devam et.

Çok güçlü bir liste yap.

Çok güçlü bir sebebin olmalı. Sana ilham veren sebebini mutlaka bulmalısın.

Listende herkes olsun. Ürün alabilecekleri iş ortağı olabilecekleri yazma herkesi yaz.

Az zamanda çok kişiye sunum videosunu seyrettirme kararı al. Benim yaptığım hamleye benzer bir hamle yaparsan benim almış olduğum sonuçlara benzer sonuçlar üretirsin.

Sonuçları değerlendir. Neyi daha iyi yapabilirdim sorusunu sor kendine. Daha iyi hale getir. Ortaya yeni bir tez koy. Tekrar eylemle devam et. Senin başarına, Yavuz Bağcı

Not : Her ay 10,000+ online sipariş alan global tüketim ağımı 90 Günlük Yoğun Çalışma İle nasıl inşa ettim? Kursu incele https://www.udemy.com/course/ilk-90-gun/?couponCode=2F35D40328092D7356BE