Kopyalama

Nasıl Kopyalarsınız?

Çok basit. Sahada mutlaka “kopyalanabilir” eylemler yapın.

Network Marketing’de yaptığınız eylemler başkaları tarafından kopyalanamıyorsa daha sonra “Bu iş olmuyor!” demeye başlarsınız.

Hakkaten olmadığına inanmaya başlarsınız ve bir gün usanç duygusu gelişir ve siz de tıpkı diğerleri gibi bırakırsınız.

Elinizde bu işin olmadığına dair kendinizce çok güçlü kanıtlar vardır.

Yapmışsınızdır fakat olmamıştır.

Sen çok iyi bir sunumcu olabilirsin.

Sunum yaptığın herkes ile el sıkışan birisi olabilirsin. İş büyüyordur.

Her şey yolunda gidiyordur. Ve zannedersin ki herkes senin yaptığını aynen yapabilir. Hayır. Yapamaz. Yapmıyorlar. Yapamıyorlar. Ve yapmayacaklar. Yapamayacaklar.

İyi sunum yapıyor olmak sana bir süre ciddi keyif veren bir şeydir.

Ekleme konusunda çok iyisindir.

Bu keyfin tadını çıkartanlar bir gün gelir çok yorulurlar. Bir bakarlar ki, sadece kendileri çalışıyorlar. Ekip çalışmıyor. Bir ekip neden çalışmaz? Çalışmaz çünkü sonuç alamıyordur. Çalışsa da alamayacağını düşünür insanlar ve o yüzden çalışmazlar.

Başkalarının da rahatlıkla yapabileceği eylemleri yapın.

Sunum

Kopyalanabilir araçlar kullanın.

Ben video kullanmıştım. Hala video kullanmaya özen gösteririm. Neden? 1. Unutuyorum. 2. Yorulmuyorum. 3. Kopyalanabilir.

Unutuyorum

Sunumu eğer video haricinde başka bir şekilde yapıyorsam, örneğin ben anlatarak yapıyorsam sunumdan sonra bir çok yeri unuttuğumu sunumdan sonra hatırlıyorum. Ve şöyle düşünüyorum. “Tüh! Şurayı anlatmayı atladım. Acaba anlatmış olsaydım evet der miydi?” insanın sunum sonrasında kendi kendisi ile bu şekilde bir hesaplaşmaya tutuşması enerjisini düşürüyor. Bu enerji ve motivasyon kabını yaşamamak için ben sonuç ne olursa olsun sunumu video ile yapmaya karar vermiştim. Aday videoyu seyrettikten sonra evet de dese hayır da dese artık bunun sorumlusu ben olmayacaktım. Ya video olacaktı. Ya şirket olacaktı. Ya aday olacaktı ancak, ben olmayacaktım.

O kötü duyguyu yaşamamak için kendimi daha iyi hissetmek için ve ölçümlenebilir bir hamle olması için video sunumu tercih ettim. Benim sonuçlarım bazıları gibi 10 sunumda 9 kayıt veya 10 sunumda 8 veya 10 sunumda 7 kayıt gibi olmadı. 10 sunumda 1 kayıt olmuştu ancak, bu zayıf gibi görünen istatistiğin içinde oldukça güçlü bir içerik bir değer vardır. O da şuydu. BEN SUNUMU KOPYALANABİLİR ŞEKİLDE YAPIYORDUM. Kopyalanan rakamlar küçüktü ancak, kopyalanabilirdi.

Gelişme şöyle oldu. Video sunumu kullanmayanların gelişmesi.

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10 = 55 kişi

Video sunumu kullanan birisi olarak benim gelişmem.

1x2x3x4x5x6x7x8x9x10 = 3,628,800 kişi

Bu rakamlar tabi ki bire bir gerçeği yansıtan rakamlar değil ancak, size kopyalama mantığının ne olduğunu anlatmak için kullanmış olduğum rakamlar.

Aradaki işareti + işareti yerine x yaptığınızda sonucu ne kadar çok değiştirdiğini size anlatmak için kullandım.

Kopyalanabilir eylemler çoğu zaman sıkıcıdır. Sanki hiçbir sonuç üretmiyormuş gibi görünür. İlk başlarda evet, ürettiği sonuçlar düşük gibi görünebilir ancak, başkaları da aynı eylemi yaptığında örneğin sunumu video ile yaptığında kalıcı ve kopyalanabilir başarılar elde edilmeye başlanır.

Sizin profesyonel sunumcuya ihtiyacımız yoktur. Sizin çok sayıda videonun play tuşuna basabilecek amatör sunumcuya ihtiyacınız vardır.

İnsanlar, fikre hayır demez. İnsanlar, evet demeleri durumunda yapacak oldukları şeylere evet veya hayır der.

İnsanlar söylediklerinize inanmaz. Gördüklerine inanırlar. Siz eğer günün her saati bir yerlerdesiniz, haftanın belli günleri farklı farklı şehrlerdesiniz “Ben bu işi yapamam, benim o kadar zamanım yok!” derler.

İşinizi sistem döngüsü içinde basit eylemler üzerine inşa edin.

Siz sistem döngüsü içinde olun. Takımınızı sistem döngüsü içinde tutun.

Merak etmeyin işinizi basit eylemler üzerine inşa etmeniz dolayısı ile bir şeyleri es geçmezsiniz.

Eğer bir part-timerın dahi rahatlıkla yapabileceği ve sonuç alabileceği eylemleri yapmıyorsanız insanlar size hayır der. Çünkü zannederler ki işe başladıklarında onlar da aynı şeyleri yapmak zorunda. Halbuki gerçek bu değildir. Anlatmaya çalışırsınız. Anlamazlar. Çünkü yaptıklarınız ile işe başlaması halinde işin onlardan istedikleri aynı değildir.

Sizin söylediklerinize mi inansınlar yoksa gördüklerine mi?

Kopyalanabilir eylemleri yapın ki herkes rahatlıkla yapabilsin. Kolay gelsin.Teşekkürler.

Sevgi ve saygılarımla, Yavuz BAĞCI

WhatsApp irtibat 0533 260 3607

Network Marketing ÜCRETSİZ e-mail eğitim kursuma katılmak için aşağıdaki linke tıklayın ve formu doldurun (link görünmüyor olabilir. Eğer cep telefonundan bakıyorsanız parmağınızı bu boşluğa tıklayın. Eğer laptop gibi bir aletten bağlanıyorsanız imleci aşağıdaki boşlukta gezindirin. Linki göreceksiniz) http://localhost/yavuzbagciold/blog/

“Network Marketing Distribütörleri İçin Soğuk Piyasada Davet Formülü” kitabımı incelemek için aşağıdaki linke tıklayın (link görünmüyor olabilir. Eğer cep telefonundan bakıyorsanız parmağınızı bu boşluğa tıklayın. Eğer laptop gibi bir aletten bağlanıyorsanız imleci aşağıdaki boşlukta gezindirin. Linki göreceksiniz) https://www.kitapyurdu.com/kitap/network-marketing-distributorleri-icin-soguk-cevrede-davet-formulu/418669.html?gclid=Cj0KCQjwhPfkBRD0ARIsAAcYycHWHKxcAdnFnUA88RlONfvzuYZUuNm_L9M8dIRalIvQXKvvlVWkGEIaAl2xEALw_wcB

90 Günlük Eylem Planı “Network Marketing’de ilk veya şu andan itibaren ilk 90 günlük masif patlama gücü ile işinizi inşa edin” Kursu incelemek için aşağıdaki linke tıklayın (link görünmüyor olabilir. Eğer cep telefonundan bakıyorsanız parmağınızı bu boşluğa tıklayın. Eğer laptop gibi bir aletten bağlanıyorsanız imleci aşağıdaki boşlukta gezindirin. Linki göreceksiniz)https://www.udemy.com/ilk-90-gun/?couponCode=ILK.90.GUN

Network Marketing Liderlik Akademisi “Güçlü, kalıcı, güvenli ve karlı bir Network Marketing ticaretini yönetmenin sırlarını öğrenin” Kursu incelemek için aşağıdaki linke tıklayın (link görünmüyor olabilir. Eğer cep telefonundan bakıyorsanız parmağınızı bu boşluğa tıklayın. Eğer laptop gibi bir aletten bağlanıyorsanız imleci aşağıdaki boşlukta gezindirin. Linki göreceksiniz) https://www.udemy.com/network-marketing-liderlik-akademisi/?couponCode=LIDERLIK.AKADEMISI