Kopyalama Formülü

Network Marketing’de neyin işe yaradığının önemi yoktur. Neyin kopyalanabildiğinin önemi vardır. Ana mantık her zaman şudur. Çok sayıda insandan oluşan büyük bir topluluğa belli bir zaman periyodunda belli basit hamleleri yaptırmak esastır.

Bir eylem veya hamle yapmadan evvel kendinize sormak zorunda olduğunuz 2 tane soru vardır. Dikkat! 2 sorunun da yanıtı “evet” olmalı. Eğer ikisinden birisinin yanıtı “hayır” ise o zaman o hamleyi yapmayın.

1.Yapacağım hamle işe yarar mı? Veya yaptığım hamle işe yarıyor mu?

2.Kopyalanabilir mi?

Eğer 1nci sorunun yanıtı “evet” ancak, 2ncisinin yanıtı “hayır” ise o hamleyi yapmayın.

Örneğin bir çok distribütör sunumu video ile yapmak yerine kendi anlatımı ile yapmayı tercih eder. işe yarar mı? Diyelim ki işe yarıyor. Peki, kopyalanabilir mi? Cevap hayır.

Video ile sunum yapıyor olmak size çok basit bir eylemmiş gibi gelebilir. Bu sizi yanıtmamalı. Eğer aynı basit eylemi belli sayıda insan yapıyorsa işiniz inşa olmaya başlar ve zamanla da katlamaya geçer.

Unutmayın! Basit olan bir şey, kopyalanır. Kompleks olan bir şey kopyalanamaz.

İşiniz KOPYALAMA dediğimiz şeyi gerçekleştirmektir. Ancak bu sayede sizden bağımsız bir network marketing işi inşa edebilirsiniz.

Network Marketing işinizde her gün sınırsız sayıda adayla nasıl tanışacağınızı öğrenmek için sağ üst taraftaki formu doldurup ücretsiz e-mail eğitim kursuma katılmayı unutmayın.