Yaşamınızı Daha Anlamlı Kılmak

iStock_000032908644_Medium-200x300İnsanlar kendilerine bir çıkış yolu arıyor. Insanlar yaşamlarını daha da anlamlı hale getirmek istiyorlar. Kendilerini çok daha iyi hissedebilecekleri çeşitli organizasyonlara katılıyorlar. İnsanlar bir yere ait olmak istiyorlar. Yaşamınızı daha anlamlı hale getirmekle ilgili bir gerçeği anlamalısınız…

Hayatınızda anlam bulabileceğiniz bir şey değildir. Anlamı, siz, kendiniz yaratırsınız.

Yaşamınızı oluşturan tuğlaların ne olduğuna bakmak durumundasınız. Yaşadığınız zorluklar. Elde etmiş olduğunuz zaferler. Yaşadığınız yenilgiler.

Elinizde olan bu tuğlalarla her gün, santim santim yeni sizi yaratmak durumundasınız. Kafanızda olması gereken temel soru şu olmalı; nasıl bir insana dönüşmek istiyorsunuz?

Dünya rekoru kırmış yığınla sporcu var. Evet müthiş başarılar kazanmışlar ancak, yaşamları sonradan her nasılsa bir anda anlamsız hale gelmiş. Gelmiş çünkü kazanımlar size anlamlı bir yaşam vermez. 8800 metre yüksekliğindeki Everest’e Guiness Rekorlar Kitabına girmek için tırmanmazsınız. Kalbinizde, derinlerde bir yerde, kendi kendinizle yaptığınız mücadeleyi sonuna kadar yaşamak için, hissetmek tırmanırsınız.

Yaşamınıza anlamı ancak, sizin için önemli olan şeyin ne olduğuna karar vererek yüklersiniz. Zamanını nasıl geçiriyorsunuz? Karşılaştığınız zorluklar ne? Sevmeyi tercih ettiğiniz insanlar kim? Dünyayı nasıl görüyorsunuz?

İnandığınız ve uğruna savaşmayı istediğiniz şeyler ne? Ödemeyi göze aldığınız bedeller ne? Dönüşmek istediğiniz insan kim?

Size bu konularda hiç bir lider yardım edemez. Bu insanlar belki size ilham verebilirler. Cesaret verebilirler. Size güç verebilirler. Ancak, kime, nasıl bir insana dönüşeceğinize sadece siz karar verebilirsiniz.

Ihtiyacınız olan bir çok şey network marketing şirketinizin ortağı olurken satın almış olduğunuz reklam paketinde, eğitim paketinde var ancak, bunları size keyif verecek şekilde, yaşamınıza anlam katacak şekilde sadece siz harmanlayabilirsiniz.

P.S. : Umarım bu yazı, sizin güçlü ve karlı bir Network Marketing inşa etmenize faydalı olabilmiştir. Yazıya yorumlarınızı mutlaka bekliyorum.

P.S.S.: Yazıyı eğer beğendiyseniz, beğenmeyi ve istediğiniz sosyal medya platformunda paylaşmayı unutmayın

Sizin Başarınıza – YB

cutmypic