Network Marketing’de İnançsızlık

Believe-Self-beliefBir çok network marketing distribütörünün çevresinde etkin iletişim halinde bulunduğu insan (akraba, arkadaş, komşu vs) sayısı az. Bu durum, bir çok insan için böyle. Konuştuğumuz, gelip gittiğimiz, yemek yediğimiz insan sayısı o kadar az ki. Bu sektörde en ciddi ticari hamlemi yapmaya karar verdiğim zamanda etkin bir şekilde diyalogda olduğum kişi sayısı 20 bilemediniz 25 kişiydi. İş hayatı, TV, başka meşkuliyetler bizi insanlardan uzaklaştırıyor. Her nedense Network Marketing de işte tam böyle bir dönemde hayatımıza giriyor. İlişkilerimiz soğumuş bir şekilde hazırlıksız yakalanıyoruz. Bir çoğumuz network marketing ticaretine başladıktan sonra insana yatırım yapma kararı alırız. Özellikle de listeyi biçtikten sonra. Öncesinde, en değerli yatırımın insana olan yatırım olduğunun bilincinde değilizdir.  

Network işine başlarız ve geçmişte inşa etmiş olduğumuz hayatın sonuçlarını yaşamaya başlarız. Eric Worre’nin deyimiyle cezalandırılırız. Network marketing işimiz kötü gitmeye başlamıştır. Işin içine bir de hayatın meşkuliyetleri de girmiştir. Tam konsantre olacakken bir şey olur ve konsantrasyonumuz düşer.

Hayatta bir şeyler kötü giderken, bir adayla diyalog başlatmak kolay bir iş değildir. Bu tür durumlarda aklınızda olması gereken tek bir şey var; ne olursa olsun bir aksiyon durumuna geçmelisiniz. Aksiyon her zaman sunum yapmak değildir. Hayatın meşkulyetleri, sorunları arasında size rahatlatacak olan şey sunum aksiyonu olmayabilir.

Yeni bir adayla tanışmak ve konuşmayı başlatmak daha az yoğunluklu ve çok daha rahat yapılabilir bir aksiyondur. Işinizi ve ürününüzü sunmayın. Kendinizi fırsatı/ürünü sunma kaygısından arındırın ve konuşmayı başlatın ve özgürce devam ettirin. Yine düşük yoğunluklu bir aksiyon planı Facebook’da eski arkadaşlarınızın gnderilerini beğenmek ve bu gönderilere yorum yapmaktır. Bu zamanla küllenmiş olan ilişkinizi hareketlendirmek için iyi bir yol olabilir. Ne demek istediğimi anlamanız lazım. Mutlaka bir hareket olmalı. Aksiyon yeni sonuçlar üretir. Sonuçlar, inancı arttırır!

P.S. : Umarım bu yazı, sizin güçlü ve karlı bir Network Marketing inşa etmenize faydalı olabilmiştir. Yazıya yorumlarınızı mutlaka bekliyorum.

P.S.S.: Yazıyı eğer beğendiyseniz, beğenmeyi ve istediğiniz sosyal medya platformunda paylaşmayı unutmayın

Sizin Başarınıza – YB

cutmypic