İyiyi Güzeli Aramak !

Masabaşı toplantılarında bazen “şeytanın avukatlarıyla” denk gelirim. Konuştukları veya konuşmak istedikleri şey bu işin nasıl olmayacağı, bu ürünlerin insanlara nasıl yardımcı olmayacağıdır.

Ben bir şeye inanırım. Hem network marketing’de hem de hayatın genelinde. Hayattan neyi beklersen hayat sana onu verir ! Kötü şeyler beklersen kötü şeyler verir. İyi şeyler beklersen iyi şeyler verir. Bizim işimizde de aynı şey söz konusudur.

Bazı insanların işleri bir türlü iyi gitmez. İş değiştirirler yine iyi gitmez. İşi suçlarlar. Yine değiştirirler yine iyi gitmez. Yine işi suçlarlar. Halbuki göremedikleri şey kendileridir. Değişmeyen tek sabit kendileridir.

İşin nasıl inşa edileceğini konuşmak yerine nasıl inşa edilmeceğini konuşmak tamamı ile kişinin tercihidir. Problem ararsanız bol miktarda problemle karşılaşırsınız. Çözüm ararsanız çözümleri bulursunuz. Üründe iyiyi güzeli aramak. Şirkette iyiyi güzeli aramak. İnsanlarda iyiyi güzeli aramak.

Umarım bu yazı faydalı olmuştur. Bu yazıya dair, olumlu veya olumsuz, yorumlarınızı mutlaka bekliyorum. Ve, eğer beğendiyseniz paylaşmayı unutmayın.  Bu arada, eğer Ağ Pazarlama işinizi internetten nasıl otopilotta, 7/24 sizden bağımsız inşa edebileceğinizi merak ediyorsanız sağ taraftaki mavi formu doldurarak Network Marketing (MLM) BELEŞ e-mail eğitim kursuma katılın. Kurs ücretsizdir. 50 gün sürer. Her gün bir tane email eğitim dersi gelecektir ve 50 gün sonra siz de network marketing işinizi internetten inşa ediyor durumda olacaksınız.

Sizin Başarınıza, Yavuz Bağcı