Network Marketing (MLM) – “Başka Şehirlerde Nasıl Çalışırsınız ?”

untitled

Bana son zamanlarda sıklıkla sorular sorulardan birisi “Başka şehirlerde network marketing işimizi en iyi nasıl inşa ederiz ?” sorusudur. Sanıyorum bu sorunun sorulabileceği en doğru insanlardan birisini buldunuz. Bizim recruit ettiğimiz insanların çoğu başka şehirlerde yaşıyor. Sebebi çok basit ; interneti Network Marketing işimize entegre etmiş olmamızdır. Trafik sağlayan sayfalarımız (Blog, Facebook sayfalarımız vs) vardır. www.PartTimeMilyoner.com bunlardan birisidir örneğin. Doğal olarak sağladığımız trafiğin büyük çoğunluğu bulunduğumuz lokasyondan olmuyor. Dünya’da Türkçe dilinin  konuşulduğu hemen hemen heryerden yepyeni insanlarla tanışıyoruz. Size ne yapmadığımı söylersem sanıyorum daha fazla yardımcı olacağım. Bir çok networkçü başka şehirdeki arkadaşlarını şirketinin o bölgedeki seminerine/toplantısına yönlendiriyor. Bazı özel durumlar haricinde bunu biz yapmıyoruz. Bazı sebepleri var ;

  1. Yönlendirdikleri toplantıda tanıdık birilerini görmeleri kuvvetle muhtemeldir. Birbirlerini pozitif veya negatif yönde etkileyebilirler.
  2. Hiç bir kontrolünüz yok. Belki kardeşlerini görecekler orada ve kardeşine “bana katılmalısın!” diyecekler.

Tüm bu söylediklerim aday oldukları anda geçerlidir. Kaydoldukları anda işler değişir. Kaydoldıkları anda lokal şirket toplantılarına yönlendiririm. Ama önce mutlaka işi görmesi lazım. İşi görmeden benim yanlarında olmadığım hiç bir toplantıya yönlendirmem. Distribütör olsalar dahi o bölgedeki lokal bir takıma entegre de etmem çünkü, o takımın nasıl, hangi kalitede bir takım olduğunu bilmiyorum. Amacım onları lokal lider yapmak. Gerek telefonda gerekse Skype görüşmeleri ile bunu yaparım. Tavsiye ederim ! deneyin.

Olumlu/olumsuz görüşlerinizi bekliyorum. Bu yazıya yorum yapmayı hatırlayın lütfen !

Sizin Başarınıza, Yavuz Bağcı

Yavuz imza

Yavuz Bağcı Diamond