Network işinize düşündüğünüzden daha fazla para harcıyor musunuz ?

a budget

Network Marketing işinizde bu kadar para harcayabileceğinizi hiç düşünmemiştiniz değil mi ? Bu iş size hep sıfır sermaye ile kurabileceğiniz bir iş olarak söylenmişti. Doğru mu ? Ve belki de şimdi beş parasız kaldınız ve artık tek kuruş harcayabilecek durumda değilsiniz. İşinizi yeteri kadar insana sunamıyorsunuz ? Gazete ilanı da veremiyorsunuz…El ilanı da bastıramıyorsunuz veya şirketinizin parayla satılan el ilanlarından alacak durumunuz yok…

Gerçeği konuşmak gerekirse, eski okul tekniklerle inşa edilmeye çalışılan network marketing işi ciddi anlamda maliyetlidir ve ciddi anlamda zaman alan yapılardır.

Size,  büyük paralar harcamanıza da gerek kalmayacak şekilde, network marketing işinizi daha hızlı bir şekilde inşa etmenin yolunu gösterebilirim. Böylelikle fırsatınızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi kısa zamanda çok sayıda insana göstermiş olursunuz.

Bilemiyorum bu durum sizin ilginizi çeker mi ?

Evet size iyi haberlerim var. Arkadaşım Mike Dillard çekmiş olduğu video serisiyle siz networkerlara network marketing işinizi çok düşük bir bütçeyle (500 lira gibi bir bütçeyle) nasıl inşa edebileceğinizi gösteriyor.

Ben bu vidyoları izledim ve şunlar oldu ;

1. İnsanları daha zahmetsiz bir şekilde sponsor etmeye başladım.

2. İnsanlar beni aramaya başladılar ve hangi firma ile çalıştığımı sormaya başladılar.

3. Daha fazla insandan Facebook arkadaşlık istekleri almaya başladım (Unutmayın networkte kimin kiminle ilk temas kurduğu çok önemlidir. İlk siz mi temas kuruyorsunuz yoksa ilk aday mı sizinle temas kuruyor bunun büyük önemi vardır)

4. Şu anda birlikte çalıştığım firmada 1 yılda yaklaşık 3,600 kişilik bir network organizasyonum oldu.

5. İlk yılki gelirim (dikkatinizi çekerim İLK YIL diyorum, her hangi bir yılki gelirimden bahsetmiyorum) yaklaşık olarak 100,000 lira + KDV oldu.

6. Henüz ilk 70 günde araç promosyonunu kazanmış oldum (network marketing sektörünün şampiyonlarını incelerseniz bu promosyonu kazanmaları için çok ciddi zaman geçmesi gerektiğini anlayabilirsiniz). Önceki yıllarımda sürüngen bir networkçü olarak hiç de fena sayılmaz değil mi ?

7. Kasım 2013’de şirketin Antalya Mardan Palace’da ağırladığı Avrupa liderleri arasında Türkiye ekibinin ilk 7 kişisinden birisi oldum.

Ve liste bu şekilde devam ediyor…

Sizin Başarınıza, Yavuz BAĞCI

Yavuz imza

Yavuz Bağcı