DOKTORLAR PANELİ NASIL PROMOTE EDİLİR? | Yavuz Bağcı

TAKİPTEKİ ADAYLARINIZI, MİSAFİRLERİNİZİ VEYA TAKIM ARKADAŞLARINIZI ZOOM DOKTOR PANELİNE NASIL GETİRİRSİNİZ?
Pazartesi akşamları yapılan DOKTORLAR PANELİni izleme fikrini şimdiden çok iyi pazarlamamız lazım arkadaşlar.
Pazartesi akşamları yapılan DOKRTORLAR PANELİ sizlerin EN ÖNEMLİ KAPANIŞ HAMLENİZDİR, KAPANIŞ, en etkili İŞ BİTİRİCİ hamlenizin olduğu akşamdır.
Bir insanın daha YAŞAMINI ürünlerle ve/veya ticari olanakla, fırsatla GÜZELLEŞTİRMEYE BAŞLADIĞINIZ akşamdır!
Pazartesi akşamları geçen 1 haftalık emeğinizin HASATını gerçeğe dönüştürdüğünüz akşamdır.
Bu iş arkadaşlar önerilerde bulunma işidir. Fikrin pazarlanması işidir. Bizim işimiz bu. biz eğitime katılma fikrini pazarlarız. Eğitim/sunum ürünü pazarlar. Ürün ve para yani iki değer el değiştirir. Ticaret denilen faaliyet ortaya çıkar. İşte ticaretiniz bu şekilde inşa olur. Doktorlar paneline katılma fikri nasıl pazarlanır? Çok basit. Aşağıdaki sorulara yanıt vererek yaklaşın takipteki adaylarınıza, misafirlerinize veya takım arkadaşlarınıza.
1. Bu panel kime yönelik? 3 madde sıralayın. Ben aşağıda sizin için birkaç örnek yazacağım. Siz lütfen kendi yaratıcılığınızı ve eşsiz, kendinize has anlatım, ifade zenginliğinizi kullanın. Ya da bu 3 maddeyi adayınızın mevcut durum ve ihtiyaçlarına göre de yani adayınıza göre de özelleştirebilirsiniz. Yani herkese de aynı 3 maddeyi göndermeyin.
a. Meraklı insanlar (merak duygusunu tetiklemek için “merak” unsurunu kullandım)
b. Öğrenme konusunda isteğinin aciliyet ve şiddeti yüksek olanlar (eğer misafirim veya takım arkadaşım öğrenmeye karşı dirençli biriyse bu ifadeyi toplantıya katılma istediğini tetikleme amaçlı kullanabilirim)
c. Xyzxyzxyz (siz uygun olan bir madde bulunuz)
2. Bu panele katılınca ne öğreneceksin? Adayınızın ihtiyaçlarını karşılamayı hedef alan 3 madde sıralayın.
a. Hayatının geri kalan kısmında merdivenleri nasıl daha rahat çıkarsın? (yine dikkat ederseniz adayın ihtiyacına göre hamle yaptım)
b. Uyku kaliteni nasıl yükseltirsin? Böylelikle sabahları daha erken, daha dinç şekilde nasıl uyanırsın?
c. Bağışıklığını nasıl yükseltirsin? Böylelikle kendini ve sevdiklerinin sağlığını korumak adına tedbir alır ve kendini çok daha güvende nasıl hissedersin?

Ve tabi ki bu aşamada kalmayın. Sırada şu var:

EYLEM ÇAĞRISI

Eylem çağrısı mesajınızın, çağrınızın alıcısından yapmasını istediğiniz şeydir. Bu çağrıdaki eylem çağrımız mesela şudur;

“Eğitime katılmak için aşağıdaki linke tıklayabilirsin”

(Linki buraya koyun)

Yukarıdaki tekniği, taktiği, stratejiyi sadece takipteki adaylarınız için değil aynı zamanda takım arkadaşlarınız için de uygulayabilirsiniz. Aynı formülü kullanabilirsiniz. Teşekkürler. Yavuz BAĞCI