PASİF PAZARLAMA ARAÇLARI İLE AĞ PAZARLAMA İŞİNİ NASIL İNŞA EDERSİN?

Ağ pazarlamasında gerçekten başarılı olmak istiyorsanız, ustalaşmanız gereken bir beceri var: ADAY ÜRETİMİ ya da ADAY AKIŞI.

Düzenli, NİTELİKLİ potansiyel müşteri akışınız olduğunda, stresinizin çoğu kaybolur. İş çok daha eğlenceli hale gelir. Satış hattınızda bir ton insan olduğu için kimin evet veya hayır dediği veya kimin satın alıp almadığı konusunda endişelenmemeye başlarsınız.

Çoğu insan, konuşacak yeterli insan olmadığını düşündükleri için işi bırakır. 1-2 olası satış yaratma stratejisini öğrenmek için zaman ayırsalardı, başarılı olabilirlerdi.

Olası satışları elde etmenin yüzlerce yolu vardır. Amacınız, kişiliğiniz ve becerilerinizle 2 strateji seçmek olmalıdır. Bu iki strateji hakkında öğrenebileceğiniz her şeyi öğrenin. Videoları izleyin. Bununla ilgili kitaplar okuyun. Bu stratejilerle ilgili etkinliklere katılın.

Bu iki stratejiyi kullanarak, her gün SİZİNLE İLETİŞİME GEÇEN 5-10 nitelikli potansiyel müşterinizin olduğu noktaya gelene kadar, 18 ila 24 ay boyunca tüm büyük eylemleri gerçekleştirin.

Bu gerçekleştiğinde, bir perakende satış ve işe alım makinesi olacaksınız. İşinizi büyütecek ve başarılı olacaksınız.

Bu tavsiye, ağ pazarlaması ve diğer tüm işletme türleri ile ilgilidir. Sonuçta, PAZARLAMA ve LİDER OLUŞTURMA her girişimcinin gerçek sorumluluğudur. Onsuz, yazarkasa çalışmaz ve işletme ayakta kalamaz.

Hangi stratejileri kullanmanız gerektiğini merak ediyorsanız, doğru ya da yanlış cevap yoktur. En yaygın olası satış yaratma stratejilerinden bazıları şunlardır: i̇çlerinden iki tanesini seçin.

Tıklama başına ödeme

Email pazarlama

Tekli Reklamlar

Bloglama

Podcasting

Güvenli Listeler

Facebook

Youtube

LinkedIn

Müşteri Adaylarını Aramak

Bu stratejilerden 1-2 tanesini veya size hitap eden başka bir şeyi seçin ve ardından kollarınızı sıvayın ve işe başlayın. Senin başarına. Yavuz Bağcı

Not: sağ taraftaki formu doldurarak ücretsiz email eğitim kursuna katılmayı unutma.