BENDEN BAĞIMSIZ 7/24 TAM OTOMATİK ÇALIŞAN HER AY 12,000+ SİPARİŞ ALAN TÜKETİM AĞIMI NASIL İNŞA ETTİM? | Yavuz Bağcı

tüketim ağını inşa ederken pasif gelir hemen oluşmaz. pasif gelir demek sen çalışmıyor olsan dahi elde ediyor olduğun gelirdir. çok sayıda pasif gelir türü var. tüketim ağı inşa etmek de pasif gelir türünün çeşitlerinden bir tanesidir.

mesela bizim şu anda aylık olarak 12,000+ sipariş alan bir tüketim ağımız var. insanların türkiye veya dünyanın bir çok yerinden ürün sipariş ediyor olmalı sebebi ile iş ortağı olduğumuz firma bize her ay komisyon ödemesi yapıyor.

pasif gelir tabi ki hemen oluşmadı ve hemen olgunlaşmadı. şu gerçeği kabul etmen lazım. tüketim ağını inşa ederken, erken evrelerde düzenli ürün tüketimi daha zayıftır. dolayısı ile pasif gelire sahibim demek için erken bir dönemdir. gelirin ağırlıklı olarak team bonus gibi takım kurma bonuslarından veya satış komisyonu gibi komisyon gelirlerinden oluşur. bunlar aktif gelir türleridir.

zamanla tüketici sayısı arttıkça düzensiz veya düzenli tüketim belli bir ciro olgunluğuna gelir. aylık aktif gelirin toplam aylık gelir içindeki miktarı düşer. aylık pasif gelirin toplam aylık gelir içindeki payı artar. belli bir zaman sonra her iki gelir türü dengelenirler. zamanla durum tam olarak tersine döner.

2017 yılı nisan ayından beri maaş almadan yaşayan bir insanım. hayatını maaş almadan yaşayamayacağına inanmış bir insandım. pasif gelire sahip olmak harika bir duygu. diyebilirim ki gelirimizin %99u pasif gelirden oluşuyor. pasif gelir demek özgürlük demektir. hem para kazanıyorsunuz hem de bu para pasif gelir türü olan bir para.

kolay olacak demiyorum. “mümkün” diyorum. bir gecede zengin olmaktan bahsetmiyorum. çok sayıda zorluk seni bekliyor. çok sayıda teste tabi tutulacaksın tüketim ağını inşa ederken. ama bu kadarı da fazla dediğin zamanlar olacak. bu da testlerden bir tanesi. bir çok kişi “ama bu kadarı da fazla” dediği noktaya geldiğinde bırakıyor. bunun bir test olduğunu unutuyor. testleri başarı ile geçen denemekten bıkmayan asla pes etmeyen insanlar başarıya koşuyorlar.

ben senin tüketim ağı inşa yolculuğunda her zaman yanındayım. belki burada sanal ortamda benim yazılarımı okuyorsun. belki beni YouTube kanalımda takip ediyorsun. bu içerikler sana sanal ortam vasıtası ile de gelse bu yazıyı ben yazdım. bundan emin olabilirsin. kendi parmaklarımla yazdım. bundan emin olabilirsin. sana tüketim ağını inşa etme yolculuğunda başarılar diliyorum.

beni YouTube kanalımdan da takip etmeyi unutma

https://www.youtube.com/user/yavuzbagci1

ayrıca benden bağımsız tam otomatik 7/24 çalışan her ay 12,000+ online sipariş alan bir ürün tüketim ağını nasıl inşa ettim. 5.5 saat boyunca santim santim anlattım. udemy’de yayınladım. kursa bir göz atayım bakayım neyin nesiymiş dersen linkini paylaşıyorum. senin başarına. muhabbetle selamlıyorum.

 https://www.udemy.com/course/ilk-90-gun/?couponCode=2F35D40328092D7356BE