Çok Güçlü ve Gerçek Bir Karar Vermek | Yavuz Bağcı

network marketing işinde ilk yapman gereken şey gerçek bir karar vermektir. dikkat karar vermek değil. gerçek bir karar vermekten bahsediyorum. gerçek bir veremediğin zaman sadece karar aldım zannediyor insan. bu ilüzyona kapılıyor. sonuçta bu işte bir hamle yapman gerekiyor. ilk hamle çok güçlü olmalı. network marketing işi zayıf, cılız hamleleri kabul etmez. sonra bir türlü olmuyor neden olmuyor neden olmuyor der durursun.

bir çok distribütöre bakıyorum akıma kapılıp, heyecana kapılıp karar aldığını zannediyor. illüzyon yaşıyor. sonuçlar istediği gibi olmayınca da üzülüyor. kesinlikle gerçek ve güçlü bir karar aldığından emin olmalısın.

benim verdiğim bir karardan örnek vereyim.

bu sektörde benim ilk aldığım karar şuydu;

  1. 3 ayda 500 kişiye sunum videosunu seyrettirmek
  2. kararını mümkünse hemen veya en geç 3 gün içinde vermesini istemek
  3. sonuçları 500 kişi sunum izlemeden asla değerlendirmemek

bu şekilde bir karar almak hayatımda kendime yaptığım en büyük iyilikti. insan büyük bir karar aldığı zaman gerçekten çok rahatlıyor. insanı en çok rahatsız eden şey, kararsızlık. bir türlü karar alamamak. karar alamamak şuna benziyor; miden bulanır da kusamazsın ya işte aynen öyle. karar aldığında kusuyorsun ve yeniden doğmuş gibi hissediyorsun.

güçlü bir karar al. sonuçlarını belli bir süre değerlendirmeyeceğin bir karar al. sonuçları erken değerlendirme hatasına düşme sakın. işte o zaman kendine olan özsaygını kaybedersin. kararına koyduğun süre/sayı şartı yerine gelene kadar sonuçları ASLA AMA ASLA DEĞERLENDİRME. senin başarına, yavuz bağcı