Zaman Hırkızlarına Dikkat Et

network marketing işinde insanların yaptığı en büyük hata bence şu; anlamayan, vizyonu göremeyen insanlarla zaman geçirmek.

onlara göremediklerini anlatmaya çalışmak. onları ikna etmeye çalışmak. onlarla tartışmak.

işi gösterirsiniz ve itirazları karşılamaya çalışırsınız. ve anlamalarını beklersiniz…

sponsorlarınızla görüştürürsünüz. ve genellikle de tüm bu çabalarınız sonuçsuz kalır.

bir insan neden network marketing işini anlayamaz? neden bu işin vizyonunu göremez? doğru kişi değildir de ondan. kötü insan demedim dikkat. sadece Network Marketing için doğru kişi değildir.

sadece ilgili insanlarla görüşmek zorunda kalsaydınız bu sizin için nasıl bir şey olurdu? düşünsene aday sana geliyor ve diyor ki “ben işinizle ilgileniyorum bana detaylı bilgi verir misiniz?”

sadece pozitif insanlarla Konuşsaydın bu nasıl bir şey olurdu? sadece evet diyenler sana gelmiş olsaydı bu nasıl bir şey olurdu? negatif insanlarla uğraşmak zorunda kalmasaydın bu nasıl bir şey olurdu? itirazları karşılamak zorunda kalmasaydın bu nasıl bir şey olurdu?

Sadece girişimcilerle konuşuyor olsaydın bu nasıl bir şey olurdu? Sadece vizyonu görenlerle konuşuyor olsaydın bu nasıl bir şey olurdu?
Bu söylediklerim kesinlikle mümkün. Kendini negatif insanlardan uzak tutmanın bir yolu var. Ve bu şekilde network marketing işini inşa etmenin bir yolu var. Sağ taraftaki formu doldurup ücretsiz email eğitim kursuna katıl

senin başarına,

yavuz bağcı