ağustos ayında odaklanıp 7-10 adet kişisel kayıt yap

network marketing işinde şu ana kadar 1 ayda en fazla kaç kişisel kayıt yaptın? sayı eğer 7den küçükse ve sen işinin istediğin tempoda momentumda gitmiyor olduğunu söylüyorsan sana hemen şunu söyleyeyim kişisel kayıt sayın düşük. 7den düşük bir sayı ile işe tempo vermen çok ama çok zor. gerçekten çok şanslı birisi olman lazım.

network marketing işinizin en kritik dönemi o ilk kayıtları almaktır ve küçük bir takım kurmaktır. size bu konu ile ilgili en önemli tavsiyem şu; 1 ay içinde 7-10 kişi arasında kişisel kaydı hedefleyin. tamamen buna odaklanın.

neden 7 ila 10 kişi? neden daha az değil? neden daha fazla değil? sayı 7den az olduğunda seninle birlikte çalışacak insan bulmak zor oluyor. insanları çekeleyerek çalıştırmak zorunda kalıyorsun. bu berbat bir duygu. böyle bir şey yapmamak için sayı bana göre en az 7 olmalı. 10dan fazla olduğunda ise bu sefer yetişemiyorsun ve içlerinden bazıları mızmızlanmaya, homurdanmaya başlar. ilk 1 ay içinde 7 ila 10 arası kişisel kayıt bana sorarsan harika bir başlangıçtır.

önce kuracaksın sonra yöneteceksin. önce 7-10 kişilik bir kişisel kayda odaklan. içlerinden 2-3 kişi senin yaptığının benzerini yapacaktır. yaptığın şey mutlaka kopyalanır. şu an ağustos ayındayız. eğer iyi bir ağustos ve sonrası hedefliyorsan şimdiden odaklanıp 7-10 kişisel kayıt al. bu kırılmayı yaşamak zorundasın.

senin başarına, yavuz bağcı

0533 260 3607