Herkes Network Yapıyor

aslında dünyada herkes network yapıyor, sadece herkes bundan para kazanamıyor. işi inşa etmek ürün kullanmak kadar kolay değildir. disiplin ister. ciddi sonuçlar istiyorsanız ciddi eylem gerçekleştirmelisiniz.

EYLEM = SONUÇ

bu denklemde insanlar genelde SONUÇ tarafına bakar ve “hani nerede para? hani nerede kariyer? hani nerede başarı?” diye sorar. odağınızı SONUÇtan EYLEM tarafına yoğunlaştırırsanız sonuçlar zaten gelecektir.  sonuca odaklanmayın. eyleme odaklanın. sonuçları planlayamazsınız. sonuçlar her zaman değişir. sapmalar her zaman olur. eylemi planlamalısınız. eylemi planlayabilirsiniz.

part time olarak yapıyorsanız şöyle bir günlük planı 90 gün devam ettirin

2 nezaket görüşmesi

2 online sunum misafiri

2 x 30 gun = 60 kişi yarısı online sunuma girer 30 kişi. %10 kapanış oranı ile 3-7 kişi arası yeni iş ortağınız olur. gayet güzel bir iş başlatırsınız.

online sunum sayınız en az 20 olmalı. bana sorarsanız 20 kırmızı çizginiz olmalıdır. 20nin altındaki sayılar çok cılız kalır. işin inşa olması için çok şanslı olmalısınız. önerim işinizi şansa bırakmayın. sayılara odaklanın. işi ne kadar çok kişiye gösterirseniz işiniz o kadar tempolu bir şekilde inşa olacaktır.

bugünkü ödeviniz

2 kişiye merhaba diyin.

online sunuma 2 misafir getirin ve ilk 72 saat içinde karar vermelerini isteyin.

sizin başarınıza, yavuz bağcı

05332603607