Fırsatın Kılık Kıyafeti

Psikologlar der ki “Bir insan başarı için gerçekten hazırsa bu görünüşüne de yansır” Network Marketing işinizde başarıya gerçekten hazır mısınız? Başarıyı eldene dek hazır olarak beklemeye hazır mısınız? “Buraya başarılı olmak için geldim. Tarifini yaptığım başarıyı yakalamak hayatımın sonuna dek sürse dahi bunu eninde sonunda elde edeceğim” diyebiliyor musunuz? Sizde saplantı haline gelmiş olan kesin bir amacınız var mı? Amacınıza sahip çıkmış durumda mısınız? Bu sektörde sizin de hikayenizi dinleyecek miyiz bir gün?

Fırsat, genellikle farklı bir şekilde ve farklı bir yönden gelir. Bu, fırsatın hilelerinden biridir. Arka kapıdan içeri sızmak ve talihsizlik ya da geçici yenilgi kılığına bürünmek gibi sinsi özellikleri vardır fırsatın. Belki de sırf bu sebepten dolayı bir çok insan gerçek fırsatı tanımakta başarısız olur.

Network Marketing işinizdeki isteğinizin nakit değeri ne kadar? Hayatınız boyunca NM ticaretinizden toplamda kaç para kazanmış olacaksınız? Kalbinizden geçen rakam ne kadar?

Hayallerinizi yazın. Hayallerinizi sürekli olarak düşünün. Kendinize bir hayal panosu yapın. Hayal ettiğiniz şeylerin resimlerini bu panoya yapıştırın. Gözünüzü bu resimlerden ayırmayın. Buna soyut düşünce deniyor. Soyut düşünce, belli prensiplerin kullanılması sonucunda somut karşılığına dönüşür.

Ne istediğinizi şimdiden belirleyin. Belli olsun. Sonra da onu gerçekleştirene kadar bu istekte direnme kararlılığını gösterin. Bu işte hepimizin en büyük sermayesi budur. İnsanların çoğunun anlayamadığı şey budur.

Bizim en önemli fikrimiz belki de çok daha özgür bir yaşam için savaşma fikridir. Özgürlüğün savaşı, para kazanmanın savaşından daha farklıdır. İnsanların ezici çoğunluğu daha özgür bir yaşam dizayn etme fikrinden rahatsız olurlar. Bunlar fikrinize hayır diyenlerdir. Bir bahane ile fikrinizi reddeden insanlardır. O insanlara özgürlük fikriniz ile daha fazla rahatsızlık vermeyin. Aradığınız insanlar onlar değil. Fikrinizi en iyi şekilde anlatın. Kararlarını isteyin ve yolunuza devam edin. Sizin başarınıza. Sevgi, saygı, muhabbetle…