Network Marketing’de 9 Adımda Bir Lidere Dönüşün

Düşük sermaye ve düşük risk ile yürüttüğünüz tavsiye ticaretinizde (network marketing, doğrudan satış vb) önce sizin KUSURSUZ bir lidere dönüşmeniz gerekir. Kusursuzlaşabilirseniz kusursuz kopyalar üretebilirsiniz. Böylelikle işinizi katlayabilirsiniz.  Eğer siz defoluysanız sizden doğru ortaya çıkacak ekip arkadaşlarınız da doğal olarak defolu olacaktır. Örneğin eğer, siz yalan söylüyorsanız ekibinizdeki insanlar da yalan söylecektir. Her şey kopyalanır. İyi hareketleriniz de, kötü hareketleriniz de. Ve size kötü bir haber vereyim, kötü hareketler çok daha hızlı kopyalanır. Hiçbir ticaret dürüstlük dışı hareketler ve yalanlar üzerine inşa olamaz. Olsa da, evet başlarda ciddi para kazanırsınız, ciddi kariyer de yapabilirsiniz ancak, oluşturduğunuz ticaret eninde sonunda mutlaka çöker. Aşağıdaki 9 adım önce sizin kusursuz bir kopyaya dönüşmenize yardımcı olacaktır. Yapmadığınız bir şeyi ekibinizden yapmasını isteyemezsiniz. Önce siz yaparsınız. Ekibiniz sizi kopyalar.

1.Hazırlık

Hazırlık yapmadan, temel eğitim videolarınızı seyretmeden, hazırlığa konu 2 kitabı okumadan eyleme geçmeyin. Panikle, iyi bir hazırlık dönemi geçirmeksizin, doldur-boşaltlarla başlatılan tavsiye ticaretiniz eninde sonunda mutlaka çöker. Sabırlı olun. Acele etmeyin ancak, tempolu bir şekilde bahsettiğim hazırlıkları bitirin.

2.Reklam

Reklam iyi ise ürün satar. Reklam kötü ise ürün batar. Bana sorarsanız en iyi reklam ürünün ta kendisi ile yapılan reklamdır. Eğer firmanızın ürünü aynı zamanda iyi bir reklam ürünü ise reklam konusunda sıkıntı yaşamayacağınızı size garanti edebilirim. İyi bir reklam ürününde hangi özellikle olmalı?

a)Tadı güzel olmalı.

b)Taşıması basit, kullanması basit, tavsiye etmesi basit ve pratik olmalı.

c)Bir insan vücudunun günlük olarak ihtiyaç duyduğu tüm hammaddeyi, yapı taşını (vitaminler, mineraller, amino asitler, eser elementler) bir tek kullanımda verebilmeli.

Tadı güzel olmalı

Piyasadaki ürünlerin çoğu evet çok faydalı ancak, “Ölüme çare olsa ağzıma sürmem, süremem!” dedirtecek cinsten ürünler. Bana göre ürün hem faydalı hem de lezzetli olmalı. araştırın. Tavsiye ticareti piyasasında bu şekilde ürünler var.

Taşıması basit, kullanması basit, tavsiye etmesi basit ve pratik olmalı

Network Marketing (tavsiye ticareti) firmalarının öyle ürünleri var ki evet çok faydalı evet belki çok lezzetli ancak, yanınızda taşımanız için belki de bir hamal tutmanız gerekebilir. Aksi durumda bu hamallığı sizin yapmanız gerekebilir. A vitamini, B vitamini, C vitamini, D vitamini, E vitamini, F vitamini, G vitamini, H vitamini, I, İ, J, K, L vitamin gruplarının hepsini, shake ürününüzü, onun kutusunu, çayınızı ve diğer malzemelerinizi taşımanız ciddi zor olabilir. Ayrıca insanlar sizinle dalga da geçebilir. İstediğiniz kadar geçsinler önemli değil deseniz de bu durum sizi yıpratır. Ürününüz doğru ürün olmalı. İnsanlar, “Ben ticareti yapmam ancak, konu eğer sağlıksa ben bu ürünü en azından birkaç ay denemek istiyorum” diyebilmeli veya ürün bunun ona söyletebilmeli.

3.Davet

Eğer doğru bir ürün ile çalışıyorsanız davet ile ilgili sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum. Doğru ürün, size davetin doğru cümlelerini sarfettirecektir. Ürün deneyimi yaşatın, daha fazla bilgiye davet edin. Ürün deneyimi yaşatın, daha fazla bilgiye davet edin. Ürün deneyimi yaşatın, daha fazla bilgiye davet edin. Ürün deneyimi yaşatın, daha fazla bilgiye davet edin. Aynı döngüyü takip edin.

4.İş sunumu

İş sunumu, adayınızı sevmediği şeylerden bir adım daha uzaklaştıracak veya sevdiği şeylere, hayalini kurduğu şeylere onu bir adım daha yaklaştıracak olan bilginin kendisine verilmesi eylemidir.

5.Kapanış / Hazırlık

Kapanış, ikna etmeye çalışmak değildir. Kapanış, adayınızın fikri çok daha iyi anlamasına yardımcı olmak anlamına gelen bir eylemdir. Sonrasında, hazırlık aşaması gelir. Bir çok networkçü doğru bir hazırlık döneminden geçmeden işi yapmaya çalışmaktadır. Bana göre en doğru hazırlık, ürün kullanımına başlanmasıdır. Otomatik ödeme programına kayıt olmaktır.

6.Eğitimler

Network Marketing işindeki en büyük tehlike bilgi dejenerasyonudur. Bilginin deforme olmasıdır. Bilgi deforme olduğunda işiniz durur ve eğer bu sorunu onarmaz veya onaramazsanız ticaretiniz yok olur. Ticaretiniz ilgi düzeyi zayıf veya etkisiz distribütörler sebebi ile yıkılmaz. Tıkanmaz. Ticaret, bilginin deforme olması sebebi ile tıkanır. Ticaretinizin gidişatını bir kulaktan kulağa oyunundan çıkartmalısınız. Bilgi deformasyonunu önlemek için artık firmalar video eğitimler kullanmaktadır. Mutlaka temel eğitimlerini videolar ile veren bir network marketing şirketi tercih edin. Temel eğitim videoları mutlaka izlenmelidir. Her videonun sonunda karşınıza çıkan testler mutlaka çözülmelidir. Bu videoları seyretmeden sahaya çıkmayın ancak, şuna da dikkat edin; gereğinden fazla bilgi yüklemesi sizi önce eylemsizleştirir, tembelleştirir. Üretim yapamaz bir insana dönüşürsünüz. Kısırlaşırsınız. “İyidir hoştur gerisi boştur” insan profilinde olmayın. Üretici insan olun. İş bitirici bir insan olun. Cesur bir distribütör olun. İnsanlar cesur insanlarla çalışmayı tercih ederler.

7.Adaptasyon

Belli bir adaptasyon süreci yaşamanıza izin verin. Temel eğitimlerinizi aldınız. Sonrasında sponsorluk hattınızdaki tecrübeli kimse veya kimseler ile sahada görüşmeler yapın. Bu arada, sadakat düzeyi yüksek bir ürün kullanıcısı olun ve her zaman da öyle kalın. Sonuçta kopyalamanız gereken şeylerden en önemlisi sadakat düzeyi yüksek bir ürün kullanıcısı olmaktır.

8.Çalışma

Gereğinden fazla eğitim almayın. Eylemsizliğe düşersiniz. Yeteri kadar eylem alıp eyleme geçin. Sonuç alın. Sonra biraz daha eğitim. Sonra eylem ve sonuç. Bu şekilde devam edin. en iyi eğitim sponsorluk hattınızdan bir kişi ile sahada birlikte bulunmaktır. Onun insanlarla nasıl temas ediyor olduğunu izlemektir. Sonra da aynısını yapmaya başlamaktır.

9.Kariyer

Eğer amacınız sadece bir ürün kullanıcısı olmak değilse, aynı zamanda ticareti de ciddi şekilde inşa etmekse, kariyer döngüsünü bir an evvel başlatmanız önemlidir. Tempolu bir şekilde insanlara ürün hediye edin, ürün deneyimi yaşatmayı amaçlayın, görüşmelere başlayın ve ilk kariyere bir an evvel gelin. Bana sorarsanız ilk kariyere gelmenin ideal süresi 15 gündür. Sonrasında aynısını kopyalayın.

Umarım bu paylaşım yardımcı olabilmiştir.

Yazıyı beğendiyseniz paylaşmayı unutmayın. Teşekkürler. Yavuz Bağcı

Yavuz Bağcı telefon irtibat 0533 260 3607
Network Marketing ÜCRETSİZ e-mail eğitim kursuma katılmak için tıklayın ve formu doldurun http://www.yavuzbagci.com
“Network Marketing Distribütörleri İçin Soğuk Piyasada Davet Formülü” kitabımı incelemek için tıklayın https://www.kitapyurdu.com/kitap/network-marketing-distributorleri-icin-soguk-cevrede-davet-formulu/418669.html?gclid=Cj0KCQjwhPfkBRD0ARIsAAcYycHWHKxcAdnFnUA88RlONfvzuYZUuNm_L9M8dIRalIvQXKvvlVWkGEIaAl2xEALw_wcB
90 Günlük Eylem Planı “Network Marketing’de ilk veya şu andan itibaren ilk 90 günlük masif patlama gücü ile işinizi inşa edin” Kursu incelemek için tıklayın https://www.udemy.com/ilk-90-gun/?couponCode=ILK.90.GUN
Network Marketing Liderlik Akademisi “Güçlü, kalıcı, güvenli ve karlı bir Network Marketing ticaretini yönetmenin sırlarını öğrenin” Kursu incelemek için tıklayın https://www.udemy.com/network-marketing-liderlik-akademisi/?couponCode=LIDERLIK.AKADEMISI