Neden Başladınız?

Doğrudan Satış sektöründe çalışmaya karar verme amacınız neydi? Milyoner olmak mı istiyordunuz? Dürüst olmak gerekirse benim bu sektöre başlama amacım zengin olmaktı. Hayatım boyunca parasızlığın sıkıntılarını yaşadım. Yatılı okulda arkadaşlarım Adidas, Nike giyerdi ben Esem Sport veya Mekap giyerdim. Pamuklu eşofmanlar giyerlerdi. Benim eşofmanlar pazardan alınmış olan bol sentetikli likralı mallardı. Zengin olmak istiyordum. Bunlarla yaşamak istemiyordum. 

Doğrudan satış sektörüne başlama sebebim buydu. Siz de aynı sebepten dolayı bu işe başladıysanız bunda yanlış olan hiç bir şey yok. Eksik bir şey yok ancak, unutmayın, bir gün gelecek bu nedeniniz yetersiz kalacaktır. Sizi ileri götürmeyecektir.

Zengin olmayı o kadar çok istiyordum ki tüm hareketlerim, yaptığım her şey bu amaç doğrultusunda şekilleniyordu. Bu yüzden adaylara çitanın ceylana baktığı gibi bakıyordum.

Bu, kazandıran bir tutum değildir.

Amacınız adaylara yardım etmek olmalı. Ekibinizde ne kadar çok takım arkadaşınızın başarıya ulaşmasına yardımcı olursanız siz de başarılı olursunuz.

Zenginlik 2 şekilde gelir.

1.Sorun çözmek

2.Değer katmak

Odak noktanız kendinizde değil müşteri adaylarınızda ve/veya müşterilerinizde ve/veya distribütör adaylarınızda ve/veya takım arkadaşlarınızda olmalı.

İnsanların çoğu bencilce hareket eder.

“Daha fazla sayıda müşteriye ihtiyacım var”

“Müşteriler daha fazla satın alım yapmalı”

“Daha fazla kişiyi kaydetmeliyim”

“Daha fazla lider bulmalıyım”

Dikkat ederseniz bunların hepsi sizinle ilgili. Müşterileriniz veya takım arkadaşlarınız ile ilgili değil. Ürünü düşünün. Üzerinde ciddi mesai harcayın. “Müşterime tam olarak faydası nedir?” Ürünün faydasının ne olduğunu tam olarak anladığın zaman işin faydalarını da anlamaya başlarsınız. Ürünü kullanmayan bir kişi işi de inşa edemez.

İşin faydaları

Başlangıç ücretinin düşük olması

Esnek çalışma saatleri

Seyahat edebilme fırsatları

Vergi avantajları

Kendi işinin patronu olmak

Sevdiğin seçtiğin insanlarla çalışmak.

Sınırsız kazanç potansiyeli

Başkalarına yardım ederek başarılı olmak

CV’nizin üst düzey bir CV olmasına gerek yok.

Hangi okuldan mezun olduğunuzun önemi yoktur

Deneyim istemez

Şunu anlamak zorundasınız, yukarıda sıralamış olduğum bu faydalar herkes için o kadar veya sizin için olduğu kadar önemli olmaz. Adaylarınıza direkt olarak taramalı tüfek gibi bu faydaları sıralarsanız her zaman işe yaramayacaktır. Bunun yerine adayınızın özel durumunu bulmak ve o özel duruma göre yardımcı olmayı teklif etmek çok daha iyi bir iş çıkartmanıza hizmet edecektir.

Yavuz Bağcı

WhatsApp irtibat 0533 260 3607
Network Marketing ÜCRETSİZ e-mail eğitim kursuma katılmak için tıklayın ve formu doldurun http://www.yavuzbagci.com
“Network Marketing Distribütörleri İçin Soğuk Piyasada Davet Formülü” kitabımı incelemek için tıklayın https://www.kitapyurdu.com/kitap/network-marketing-distributorleri-icin-soguk-cevrede-davet-formulu/418669.html?gclid=Cj0KCQjwhPfkBRD0ARIsAAcYycHWHKxcAdnFnUA88RlONfvzuYZUuNm_L9M8dIRalIvQXKvvlVWkGEIaAl2xEALw_wcB
90 Günlük Eylem Planı “Network Marketing’de ilk veya şu andan itibaren ilk 90 günlük masif patlama gücü ile işinizi inşa edin” Kursu incelemek için tıklayın https://www.udemy.com/ilk-90-gun/?couponCode=ILK.90.GUN
Network Marketing Liderlik Akademisi “Güçlü, kalıcı, güvenli ve karlı bir Network Marketing ticaretini yönetmenin sırlarını öğrenin” Kursu incelemek için tıklayın https://www.udemy.com/network-marketing-liderlik-akademisi/?couponCode=LIDERLIK.AKADEMISI