Network Marketing İşinizde Temponuz Nasıl Olmalı?

Network Marketing ticaretinizi inşa ederken belli bir tempo dahilinde çalışmak zorundasınız.

Distribütörlerin çoğu tempo veya ritim denilen şeyin ne olduğunu bilmiyorlar.

Nasıl bir tempo içinde çalışmaları gerektiğini bilmiyorlar. Ya da bir türlü anlamamışlar.

Örnek.

Kişi network marketing distribütörü olmuş. Amacı sadece bir ürün kullanıcısı olmak değil aynı zamanda ticareti de ciddi bir şekilde inşa etmek. Başlayalı 5 ay olmuş. 5 ayda 5-10 kişi ile görüşmüş. Şu anda o 5-10 kişiden dönüş bekliyormuş.

Bu tempo tabi ki oldukça düşük bir tempodur. Sayılar oldukça cılız sayılardır.

Network Marketing ticaretinizi inşa edecek, o ilk hareketi verecek bir tempo değildir. Güçlü, güvenli ve karlı bir network marketing tüketim ağı inşa etmek için temponuzu arttırmanız gerekir.

Network Marketing’de ideal temponuz nasıl olmalı?

Part-Time Tempo

Network Marketing tüketim ağını inşa ederken eğer kalıcı ve karlı bir başarı hedefliyorsanız temponuz en azından part-time temposunda olmalı. Peki, part-time tempo nasıl olmalı?

Bana sorarsanız bir part-timer olarak aylık sunum sayınız 20’den daha düşük olmamalı. 20, bir part-timer için gayet iyi bir sayıdır.

İdeal bir part-timer temposu günde 1 sunum olmalı. Yani ayda 30 sunum, harika bir part-timer temposudur.

Eğer 1 yıl sonunda Diamond olursanız ben bu duruma gram şaşırmam. Nedeni bellidir? Sayılar. Odaklanma. Sayıların belli bir tempoda işletilmesi. Düzenli, sürekli ve disiplinli sunum yapmak.

Full-Time tempo

Full-timer temponun ya da aylık sunum sayısının ne olması gerektiği konusunda farklı görüşler var. Hepsine saygı duymak gerekir. hepsi kendisine göre doğru sayılardır. Ayda 90 sunumun altına düşmeyin. 60 sunum kırmızı çizginiz olmalıdır. Bir full-timer için 60 sunum cılız bir tempodur.

İdeali bana göre günde 3 sunum yapmanızdır veya günde 3 kişinin sunumu görmesine yardımcı olmanızdır.

Bazıları “günde 5 sunum yapmalısınız” diyor. Günde 5 sunum evet mümkün, belli bir dönem ben de günde 5 hatta 6-7 tempo ile çalıştım ancak, dilim yara oldu. Dolayısı ile offline çalışıyorsanız yani cafede, evde veya benzer bir yerde 1-1 (birebir, yüzyüze) sunum yapıyorsanız günde 5 sunum gibi bir tempo aşırı yorucu bir tempo olabilir. Çok fazla önermiyorum. Yapabiliyorsanız, enerjiniz buna uygunsa yapın tabi.

Eğer Çalışma Döngüsü içinde “online sunum” varsa o zaman sunum sayısında bir sınır yok ancak eğer full-timer iseniz bu sunumları günde 5 kişinin izliyor olduğu bir mekanik tesis etmiş olmalısınız.

Özetliyorum.

Part-timer iseniz temponuz aylık 30 sunum olmalı. Kırmızı çizgi ayda 20 sunumdur bana göre. Bunun altındaki tempo ölme eşeğim ölme temposudur. Başarılı olabilmeniz için gerçekten çok şanslı birisi olmanız gerekir.

Full-timer iseniz ve tamamen offline çalışıyorsanız sunum temponuz aylık 90 sunum olmalı. Kırmızı çizgi aylık 60 sunumdur. Eğer online sunumları da kullanıyorsanız o zaman aylık 150 sunuma çıkın.

Birilerinin size dönüş yapmasını bekleyerek network marketing işini inşa edemezsiniz.

Birilerini tabi ki takip edeceksiniz ancak, takipte olan kişi sayısı bana göre 2 ay içinde 200e çıkmalı ve bunların en az 20-30 kişisi sıcak takipte olan insanlar olmalı.

Yukarıda paylaştığım sunum temposunun altındaysanız bu işi inşa edemezsiniz. Umarım beni yanıltırsınız. Sizin için her şeyin güzelini isteriz tabi ki ancak, ben şansla tesadüfle iş yapmam. Size de yapmamanızı öneririm. İşimizin inşaasını şansa, kadere, tesadüflere bırakamayız. Biz bir tüketim ağı inşa ediyoruz. Biz bir ticaret inşa ediyoruz ve tedbirli, akıllı bir aş adamı gibi bir iş kadını gibi düşünmek ve çalışmak zorundayız.

Network Marketing işiniz sizin işinizdir. Ne kadar yüksek tempo ile ne kadar fazla sayıda insana sunum gösterirseniz o kadar hızlı ve güvenli bir şekilde işinizi inşa ederseniz. Yazıya yorum yapmayı, beğendiyseniz paylaşmayı unutmayı. Teşekkürler.

Sevgi ve saygılarımla, Yavuz BAĞCI

WhatsApp irtibat 0533 260 3607

Network Marketing ÜCRETSİZ e-mail eğitim kursuma katılmak için aşağıdaki linke tıklayın ve formu doldurun (link görünmüyor olabilir. Eğer cep telefonundan bakıyorsanız parmağınızı bu boşluğa tıklayın. Eğer laptop gibi bir aletten bağlanıyorsanız imleci aşağıdaki boşlukta gezindirin. Linki göreceksiniz) http://localhost/yavuzbagciold/blog/

“Network Marketing Distribütörleri İçin Soğuk Piyasada Davet Formülü” kitabımı incelemek için aşağıdaki linke tıklayın (link görünmüyor olabilir. Eğer cep telefonundan bakıyorsanız parmağınızı bu boşluğa tıklayın. Eğer laptop gibi bir aletten bağlanıyorsanız imleci aşağıdaki boşlukta gezindirin. Linki göreceksiniz) https://www.kitapyurdu.com/kitap/network-marketing-distributorleri-icin-soguk-cevrede-davet-formulu/418669.html?gclid=Cj0KCQjwhPfkBRD0ARIsAAcYycHWHKxcAdnFnUA88RlONfvzuYZUuNm_L9M8dIRalIvQXKvvlVWkGEIaAl2xEALw_wcB

90 Günlük Eylem Planı “Network Marketing’de ilk veya şu andan itibaren ilk 90 günlük masif patlama gücü ile işinizi inşa edin” Kursu incelemek için aşağıdaki linke tıklayın (link görünmüyor olabilir. Eğer cep telefonundan bakıyorsanız parmağınızı bu boşluğa tıklayın. Eğer laptop gibi bir aletten bağlanıyorsanız imleci aşağıdaki boşlukta gezindirin. Linki göreceksiniz)https://www.udemy.com/ilk-90-gun/?couponCode=ILK.90.GUN

Network Marketing Liderlik Akademisi “Güçlü, kalıcı, güvenli ve karlı bir Network Marketing ticaretini yönetmenin sırlarını öğrenin” Kursu incelemek için aşağıdaki linke tıklayın (link görünmüyor olabilir. Eğer cep telefonundan bakıyorsanız parmağınızı bu boşluğa tıklayın. Eğer laptop gibi bir aletten bağlanıyorsanız imleci aşağıdaki boşlukta gezindirin. Linki göreceksiniz) https://www.udemy.com/network-marketing-liderlik-akademisi/?couponCode=LIDERLIK.AKADEMISI