Yavuz Bağcı seninle ilgilenmez

Benimle temas kurmak isteyen ve beni daha yakından tanımak isteyene bazı insanlara bazıları “Yavuz beyin başını kaşıyacak vakti yok. Seninle ilgilenemez” dediklerini duyuyorum.

İlgilenirim. Neden ilgilenmeyecekmişim? Herkesle temas ederim. Tanışırım.

Herkes gibi benim de zamanım sınırlı. Zaman, sınırlı olan tek kaynağımız. Zamanımızı ne tür işlerle ve kimlerle geçireceğimiz konusunda çok hassas olmalıyız ve doğru kararlar almalıyız diye düşünüyorum. Dikkati olmazsak zaman hırsızları bizim zamanımızı çalar.

Kimlerdir bu zaman hırsızları. Bazen kardeşimiz, bazen annemiz, bazen babamız bazen bize rol yapan, gördüğümüzde “Bu kişi bu işi süper yapar” dediğimiz bir kişi olabilir.

Ben zamanımı kime veririm. Zamanımı hakkedene!

Tabi ki herkesle tanışırım. Herkesle konuşurum. Aralarından geleceği birlikte değiştirebileceğimi düşündüklerini seçerim. Bence siz de bu şekilde yapmalısınız.

Network Marketing işinize herkesi almayın.

Önünüze çıkan herkese closing (kapanış) yapmak zorunda değilsiniz.

Fazla kişiye ihtiyacınız yok. Bir avuç lider ile network marketing sektöründe ciddi anlamda global cirolar yapabilirsiniz. Çok fazla sayıda kişiye gerçekten ihtiyacınız yok.

Bendeniz mesela şu anda -şimdilik- aylık bazda 4 milyon lira cironun döndüğü bir ticaretin inşaasını başlatmış birisiyim. Müşteriler her ay dağıtımını yapıyor olduğum ürünlere aylık bazda toplamda 4 milyon lira para harcıyor. Bu ticareti 4 kişi ile başlattım. Tabi ki 4 kişi ile büyütmedik. Başlatmak ayrı bir şey işin büyümesi ayrı bir şey. İş binlerce insanın küçük veya büyük çabaları ile büyüdü. Ve bu insanlar oluşan bu düzenli veya düzensiz cirolardan küçük veya büyük, düzenli veya düzensiz komisyon gelirleri elde ediyor.

Yeni bir 5nci ciddi ortağımı arıyor muyum? Tabi ki evet. Arıyorum. Doğal olarak ben de ticaretimi büyütmek ve mevcut gelirimi bir tık daha arttırmak istiyorum. Ticaretimi bir level daha yükseltmek istiyorum. Bunun için ciddi, beni yarı yolda bırakmayacak, vizyon sahibi bir iş ortağı arıyorum. Ya ben onu bulacağım ya da o beni bulacak.

Dolayısı ile herkes ile yakından ilgilenirim. Anlamaya çalıştığım şey ben acaba bu kişi ile ömürlük bir iş ortaklığı yapabilir miyim? Bu kişi acaba zamanımı vermeye değer birisi mi? ilk olarak bunu anlamaya çalışırım. Bunun için de ön görüşmeler yapmak zorundayım. O kişi ile telefonda veya Zoom’da görüntülü şekilde görüşmek zorundayım. Sonunda kazandır-kazan temeline dayanan bir ticari ortaklık yapma derdindeyim.

Yani zamanımı veririm. Neden vermeyeyim? Bu konu son zamanlarda kulağıma gelen konulardan bir tanesi oldu. O sebeple yazma gereği hissettim. İyi bir Cumartesi günü diliyorum herkese. Teşekkürler.  Yavuz

Network Marketing (MLM) Sektör İle İlgili Online Kurslarım

90 Günlük Eylem Planı

“Network Marketing’de ilk veya şu andan itibaren ilk 90 günlük masif patlama gücü ile işinizi inşa edin”

Kursu incelemek için tıklayın

Network Marketing Liderlik Akademisi. 

“Güçlü, kalıcı, güvenli ve karlı bir Network Marketing ticaretini yönetmenin sırlarını öğrenin”

Kursu incelemek için tıklayın