Suni (Fiktif) Distribütör Kayıtları

Organizasyonunuz içinde zaman zaman sizden habersiz bazı suni bazı yapılanmalar olabilir. Dikkat edin. Örneğin o ay içinde kariyer elde etmek için suni bazı distribütör kayıtları..Ekibinizde bu veya benzeri hamleleri yapma hazırlığında olan birileri varsa önceden haberdar olup bu tür bir operasyonu durdurmanız son derece önemlidir.

Bunlar kısa vadeli sonuçlar peşinde koşan bir kültürün sonuçlarıdır.

Şirketlerin sistem bilgisayarları bu tür suni (fiktif) operasyonları mutlaka takip eder.

Bu tür hamleler kim veya kimler tarafından yapılıyor tek tek tespit eder ve o distribütör veya distribütörlere ait sicil dosyalarında zamanı geldiğinde kullanılmak üzere mutlaka biriktirilir.

O sebeple, doğru kültür, doğru inşa, dürüstlük ilkesi çerçevesi dışında olan her türlü oparasyona hayır diyin ve içinde asla bulunmayın.

Kısa vadede kazandıran her şey uzun vadede kaybettirir.

Unutmayın. Sizin amacınız güçlü, kalıcı ve karlı bir ticari yapı kurmaktır.

Bu tesisatı ancak ve ancak, doğru bir kültür kurgusu ile başarabilirsiniz.

Kültür, ana stratejidir.

Ana stratejideki yanlışlığı daha sonradan ortaya koyacağınız doğru taktikler asla ortadan kaldıramaz.

Doğru bir kültürün içinde olduğunuzda, doğru bir firma ile çalışıyor olduğunuzda, doğru rehber ve rehberler ile çalışıyor olduğunuzdan mutlaka ama mutlaka emin olun.

Duygusal düşünmeyin. Sırf arkadaşınız size bu daveti yaptığı için işi kabul etmek zorunda değilsiniz. Hangi firma ile ve kimlerle çalışacağınıza sizler karar verebilirsiniz.

Network Marketing işi bir İŞTİR ve her işte olduğu gibi profesyonelce inşa edilmesi gereken bir iştir.

Dostlar! Yazı ile ilgili olumlu veya olumsuz her türlü övgü/eleştiriyi aşağıda yorum kısmı var. Oraya yazmayı sakın ama sakın unutmayın. Bunun için de sizlere ayrıca ve peşinen teşekkür ediyorum.