Ben Kimseyi Bulamıyorum

enough

Önce şunu anlamalıyız. Herkes aslında her gün network marketing yapıyor ancak, bunun karşılığında para kazanamıyor. Önce buna inanırsanız artık “Ben insan bulamıyorum” diyebilme şansınızı ortadan kaldırırsınız.

Bugüne kadar sizin tavsiyeniz sonucu bir işletme satış yapmış mıdır?

Biz Kimlerle Çalışabiliriz?

Yeni distribütörlere ihtiyaç ile istek arasındaki farkı öğretmemiz gerekir. Şunu her fırsatta açıklamakta fayda var. Ürünümüze ve/veya sunduğumuz fırsata ihtiyaç duyan insanlarla çalışamayız. Network marketing böyle bir iş değildir. Bizler ancak ürünümüzü ve/veya sunduğumuz fırsatı isteyen insanlarla çalışabiliriz. Bu prensibi iyi anlatabilirsek yeni distribütörlerimizin odaklanmalarını doğru noktada toplayabilmiş oluruz. Yeni distribütörlere prospecting (adaylama) yaparken anlık sonuçlar aldırmaya başlayabiliriz. Yeni distribütörler de ciddi anlamda rahatlamış olur. İhtiyacı olan değil ürünü kullanma ve/veya işi inşa etme konusunda İSTEKLİ insanlarla temasta olurlar.

P.S. : Umarım bu yazı, sizin güçlü ve karlı bir Network Marketing inşa etmenize faydalı olabilir. Yazıya yorumlarınızı olumlu/olumsuz mutlaka bekliyorum.

P.S.S.: Yazıyı eğer beğendiyseniz, beğenmeyi ve paylaşmayı mutlaka hatırlayın. Teşekkürler!

Sizin Başarınıza – YB

cutmypic