Kendi Kendinizin Patronu Olun

patron olDünyada işsizlik çığ gibi büyüyor. Bir çok kaynak, gerçek rakamların açıklanan (resmi) rakamlardan çok daha fazla olduğunu gösteriyor. Ülke yönetimlerine yakın bir söylem şunu diyor “İşsizlik rakamlarının büyük olmasının sebebi çalışmak isteyen insanların azlığı”. İlginç.

Bunun tersine farklı bazı kaynaklar da gerçeği sanki görmeye başladılar gibi. Tavsiyeleri de oldukça ilginç. İnsanların artık kendi işlerini yapmaları, kendi adlarına çalışmaları için çok doğru bir zamandayız. Nihayet. Ve şunu söylüyorlar. “Geleceğin liderleri bugünden kendi işlerini kuran insanlardan oluşacak. Bu insanlar başka insanlara iş ortaklığı teklif edecekler”

İnternette, bu tür yazıların altında, kendi işini kurmanın mantığını anlayan ancak, banka kredisi kullanma seçeneği haricinde başka seçeneklerinin olmadığını düşünen insanların yorumlarını okuyorum. Onlara şunu göstermek lazım. Başka seçeneğiniz var. Network Marketing! Küçücük bir miktar parayla kendi işinizi inşa etmeye başlayabilirsiniz. Bunu şu anda yapabilirsiniz. Şimdi! 2016 yılı Mayıs ayından bahsediyorum. Ve bu ticareti inşa edebilirsiniz. Kendinize bir firma seçin. İnandığınız bir ürün gamı seçin. Eğitimlerini alın. Belli beceriler öğrenmeyi göze alın. Büyük ihtimalle çok ciddi anlamda güçlü ve karlı bir ticaret inşa edebilirsiniz.

İnsanlar genellikle “Yeni bir işe başlamak için tecrübem yok ki” derler. Tecrübeye ihtiyacınız yok. İhtiyacınız olan şey tutkudur. Yakıcı, güçlü bir istektir. Çalışmaya olan istekliliğinizdir. Ve eğitilmeye açık olmanızdır. Egonuzu bir kenara koyabilme ve öğrenmeye açık olma tercihinizdir.

İnsanlar “…ama ben işimi bırakamam ki” derler. Tabi ki bırakmayın. Network Marketing fikrinin zaten ortaya çıkış amacı budur. Network Marketing’in var oluş amacı, hali hazırda çalışan insanlara, mevcut işlerini yapmaya devam ederken, aynı zamanda kendi ticaretlerini de inşa edebilmeleri konusunda yardım etmektir.

Bazı insanlar “Güzel bir fikrim yok ki. Ne iş yapacağım?” derler. Kendi ticaretinizi inşa etmeye başlamak için güzel fikirlere ihtiyacınız yoktur. Network Marketing firmaları çok sayıda güzel fikir geliştirmişlerdir. Altyapıyı sizin için kurmuşlardır. Yapmanız gereken şey, belli başlı küçük birkaç beceri öğrenip fazla insanla, belli bir disiplin dahilinde konuşun, konuşun, konuşun, konuşun.

Network Marketing ile hayatınızın kontrolünü elinize alabilirsiniz. Kendinize yepyeni bir gelecek yaratabilirsiniz. Kendiniz için, aileniz için, olağan imkanların dışında çok farklı bir şey yapabilirsiniz. Dünyada milyonlarca insan bunu yapıyor.

P.S. : Umarım bu yazı, sizin güçlü ve karlı bir Network Marketing inşa etmenize faydalı olabilir. Yazıya yorumlarınızı olumlu/olumsuz mutlaka bekliyorum.

P.S.S.: Yazıyı eğer beğendiyseniz, beğenmeyi ve paylaşmayı mutlaka hatırlayın. Teşekkürler!

Sizin Başarınıza – YB

cutmypic