En Önemli Beceri

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Network Marketing mesleğinde tek bir şey öğrendiysen o şey nedir?” diye sormuş olsaydınız size vereceğim yanıt şu olurdu. Birazdan vereceğim yanıt, size en büyük, en güçlü network marketing organizasyonunu kurduracak olan şeydir. Size, network marketing mesleğinde çok ciddi anlamda para kazandıracak şeylerin başında gelmektedir. İnsanları büyük toplantılara davet etmeyi öğrenmek!

Toplantılar para kazandırır. İnsanları büyük resmi görmeye davet edebilmek size büyük para kazandırır. İnsanları büyük toplantılara davet edebilme becerisi kazanmış olmanız network marketing sektöründe diğer alanlardaki tüm eksiklerinizi kapatır. Belki insanlarla rahat konuşamıyorsunuzdur. Bu eksiğinizi kapatır. Belki çok sayıda insan tanımıyorsunuzdur. Nu alandaki eksiğinizi kapatır. Belki sunum sayınız bir miktar düşüktür veya istediğiniz kalitede sunum yapamıyorsunuzdur. Bu açığınızı kapatır.

Network Marketing işime ilk başladığım zamanlarda hemen hemen her beceri alanında tam anlamıyla berbat bir durumdaydım. Becerileri henüz kazanmamıştım fakat, tek bir konuda çok iyi olmaya karar verdim. İnsanları toplantılara davet edebilmek.

Toplantıların içeriğinde birden fazla değerli araç vardır. Bir defa, 3ncü şahsın güvenilirliği vardır. Misafirlerinizin kendileri ile kıyaslayabileceği başka insanlar vardır. Toplantı ortamı kesinlikle sizden ve sizin sunduğunuz şeylerden çok daha büyüktür. Misafirlerin sorularının tamamına yanıt alabilecekleri bir ortamdır.

Eğer “Network Marketing’de ben tek bir beceri geliştireceğim” derseniz size insanları toplantılara davet edebilme becerisi kazanmanızı tavsiye ederim.

P.S. : Umarım bu yazı, sizin güçlü ve karlı bir Network Marketing inşa etmenize faydalı olabilir. Yazıya yorumlarınızı olumlu/olumsuz mutlaka bekliyorum.

P.S.S.: Yazıyı eğer beğendiyseniz, beğenmeyi ve paylaşmayı mutlaka hatırlayın. Teşekkürler!

Sizin Başarınıza – YB

cutmypic