3 Kritik Şey

3 önemli şeyGüçlü ve karlı bir Network Marketing ticari yapısı için 3 şey çok önemlidir.

1.Şiddetli bir istek

2.Çalışmaya olan istek

3.Eğitilebilirlik

Herkes isteklidir. Herkes güçlü ve karlı bir Network Marketing ticareti inşa etmek ister ancak, “istek” tek başına sizi başarıya götürmez. İsteğinizin aciliyeti ve şiddeti güçlü olmak durumundadır.

“Bugüne kadar bu işte öğrendiğin tek sır nedir?” diye sorarsanız size, ÇALIŞMAK derim. 2012 Aralık ayı ve sonrasındaki ilk önemli başarıları tatmaya başladığımda sponsoruma şunu söylemiştim. “Senden tek bir şey öğrendiysem eğer, o da nedir biliyor musun? ÇALIŞKAN OLMAK”.

Çalışmaktan kasttetiğim şey şudur ; daha kısa zamanda çok insana sunum yapmak. Sonucun ne olacağı umrunda olmaksızın sunum yapmak. Çalışkan olmak bir tercihtir. Çalışkan olmayı tercih edin.

Ekibimdeki iş ortaklarıma her zaman şunu söylerim. “Eğer sonuçlardan memnun değilseniz, dönüp bakacağınız tek bir kriter var. Sunum sayısı” Daha fazla insana daha hızlı ve daha kısa sunumlar yapın.

Eğer full time bazında çalışıyorsanız benim tavsiyem günde 15 saat ve günde 5 sunumun altına düşmeyin. Eğer part time bazında çalışıyorsanız her gün 4 saat ve her gün 2 sunumun altına düşmeyin.

Eğitilme konusunda ayak diremeyin. Sponsorluk hattınızın sizi eğitmesine izin verin. Bu iş bir “kültür” oluşturma işidir. Bir kültürü inşa edersiniz. Bunu ancak, eğitimle başarabilirsiniz. Hani insanlar derler ya “Bu iş tıkanır” Evet, doğru söylüyorlar. Tıkanır ancak, ne zaman tıkanır biliyor musunuz? Eğitim bittiği an tıkanır.

P.S. : Umarım bu yazı, sizin güçlü ve karlı bir Network Marketing inşa etmenize faydalı olabilir. Yazıya yorumlarınızı olumlu/olumsuz mutlaka bekliyorum.

P.S.S.: Yazıyı eğer beğendiyseniz, beğenmeyi ve paylaşmayı mutlaka hatırlayın. Teşekkürler!

Sizin Başarınıza – YB

cutmypic