Doğru Bir Model Olmak

kalıpNetwork Marketing’de siz nasıl bir modelseniz ekibiniz de sizin gibi model olur. Bu sektörde ilk amacınız ticaretinizi sistemin içinde büyütmektir. Her zaman sistemin içinde kalmalısınız. Örneğin eğer sizin (küçük de olsa, arada sırada da olsa, tatlı da olsa) yalan söyleme gibi bir huyunuz varsa ekibiniz muhtemelen yalancılardan oluşacaktır. Ve yalan söylenen bir kültür uzun vadeli gelirlerin üretildiği bir organizasyon olamaz. Network Marketing’de oluşturmanız gereken model, kalıp mükemmel olmak durumundadır. Eğer çay bardağı üretiyorsanız ve kalıpta sorun varsa o kalıptan üretilecek olan sayısız ürün aslında birer çöptür. Bardakları düzeltmeye çalışmak çok yorucu olur. Mutlaka kalıbı düzeltmek durumundasınız.

Bilgisayarınızda bir yazı yazarsınız ve yazıcınızdan o yazıdan sınırsız sayıda çıktı alabilirsiniz. Bilgisayarınızda yazmış olduğunuz bir metinde eğer bir hata varsa o metinden almış olduğunuz çıktıların hepsi hatalı olur. Yazıcıdan alınan çıktının üzerinde hatayı silmek işe yaramayacaktır. Yeni bir print almak sadece ve sadece yanlışı devam ettirecektir. Hatanın düzeltilebileceği yer bilgisayardır. Yani hatanın kaynağıdır. Bu işte de aynıdır durum. Eğer organizasyonunuzda istemediğiniz özelliklere sahip insanlar varsa çok büyük ihtimalle bu yanlışlığın kaynağı sizsinizdir  Doğru bir kalıp olmadığınız için yanlış silsilesi devam etmektedir.

Eğer yanlışlığın kaynağı siz değilseniz sizin göreviniz yanlışlığın organizasyonunuzda kimden itibaren başladığını bulmak ve onarmaktır. Aksi durumda yanlık üzerine uzun süreli, güvenli ve karlı bir network marketing ticareti inşa etmeye çalışmak hayal olur.

P.S. : Umarım bu yazı, sizin güçlü ve karlı bir Network Marketing inşa etmenize faydalı olabilir. Yazıya yorumlarınızı olumlu/olumsuz mutlaka bekliyorum.

P.S.S.: Yazıyı eğer beğendiyseniz, beğenmeyi ve paylaşmayı mutlaka hatırlayın. Teşekkürler!

Sizin Başarınıza – YB

cutmypic