Network Marketing’de Yeni Başlayanları Nasıl Aktive Edersiniz?

Stairway-To-SuccessNetwork Marketing işine yeni başlayanları bekleyen en büyük sıkıntılardan bir tanesi yeni başlayan distribütörleri harekete geçirmektir. İnsanlar, evet işe başlarlar ancak, harekete geçmezlerse sadece TARAFTAR olarak kalacaklardır. Sizin taraftara değil aktif olarak iş üreten, ciro üreten takım arkadaşlarına, iş ortaklarına ihtiyacınız vardır.

Yeni başlayanları bekleyen 10 adet eşik bulunur.

1.İstek Eşiği

İstek eşiğini bir şekilde aşan distribütörleri bekleyen çok zor bir eşik vardır sırada.

2.Değişim Eşiği

Herkes sağlıklı, uzun ve zengin yaşamak ister. Herkes ister ancak, insanların sadece %5’i bu başarıyı sağlar. Sebebi değişime evet, inanmışlardır ancak, değişimi göze alamakta ciddi anlamda zorlanırlar. Çok zor bir eşiktir. Eğer değişim eşiğini aşabilirlerse sırada, onları bir sonraki eşik bekler.

3.İnanç Eşiği

Network Marketing distribütörlerinin ezici çoğunluğunun takılmış olduğu eşik bu eşiktir. İnanç, eşiğini aşamazlarsa bu işi önünde sonunda bırakırlar. Gerek zihinsel, gerekse fiziksel kondisyonları onları daha fazla ileri götürmeyecektir. Usanç duygusu gelişmeye başlar. Sonunda bırakırlar. Eğer gerçekten İNANABİLİRLERSE karşılarına bu yolculukta aşmaları gereken başka bir eşik çıkar.

4.Hazırlık Eşiği

Bir çok yeni distribütör işi öğrenerek yapmak yerine iç güdüleri ile yapmaya başlar. Doğal olarak başarılı olamaz. Duvara toslar. Bu tür istenmeyen bir durumun önüne geçmek için yeni başlayan distribütörlerinizi mutlaka sıkı bir hazırlık eğitiminden geçirmelisiniz. İyi bir hazırlık süreci yaşayan distribütörler işi de ürün kullanımını da artık kolay kolay bırakmazlar. Bitti mi? Hayır tabi ki bitmedi.

5.Hareket Eşiği

Yeni başlayan distribütörü yaşıyor olduğu bu yolculukta bekleyen bir sonraki eşiktir. Çok sayıda yeni distribütör “Ben çok yeniyim. Hata yapmak istemiyorum. Dolayısı ile bu işi tam olarak öğrenmeden işe başlamayacağım” der. Bu doğru gibi görünen bir yanlıştır. Hareket, bereket üretir. Yeni insanların karşısına hareket sonunda sonuçlar alan birisi

6.Direnç Eşiği

Network Marketing yolculuğu inişlerden ve çıkışlardan oluşur. Çıkışlar sırasında genellikle herkesin moral ve motivasyonu yerindedir. Önemli olan iniş halini yaşarken de benzer bir motivasyon durumunun hakim olmasıdır. Dirençli olmayı gerektiren bir süreçtir. Dirençli kalabilmeyi başarabilenler bu eşiği aşmıştır.

7.Grubu Harekete Geçirme Eşiği

Direnç eşiğini aşamların karşılarına çıkan bir sonraki eşiktir.

8.Kariyer Yapma Eşiği

Grup harekete geçince arka arkaya kariyerler gelmeye başlayacaktır.

9.Kariyer Yaptırma Eşiği

Kariyer yapmaya başlayan kişiler diğer takım arkadaşlarının da kariyer yapmalarına yardımcı olmaya başlarlar.

10.Zafer Eşiği

Hep birlikte kariyer yapılmaya başlandığında arzulanan zafer işiği de aşılmış olur.

P.S. : Umarım bu yazı, sizin güçlü ve karlı bir Network Marketing inşa etmenize faydalı olabilir. Yazıya yorumlarınızı olumlu/olumsuz mutlaka bekliyorum.

P.S.S.: Yazıyı eğer beğendiyseniz, beğenmeyi ve paylaşmayı mutlaka hatırlayın. Teşekkürler!

Sizin Başarınıza – YB

cutmypic