Biçtiğiniz Piyasaya Nasıl Yaklaşabilirsiniz?

burntDaha evvel network marketing ile hiç gitmediğiniz arkadaşlarınıza yapabileceğiniz bir yaklaşım şu olabilir;

“Sana daha evvel hiç gelmediğim bir yaklaşımla geliyorum. Bu iş daha önceleri bana baya bi teklif edilmişti. Kabul etmemiştim. Sana bir video gönderiyorum. Bi bak bakalım konu seni heyecanlandırabilecek mi? Sonrasında konuşalım.”

Her 6 ayda bir farklı bir network marketing fırsatı ile gittiğiniz arkadaşlarınız. Bu piyasa sizin biçmiş olduğunuz bir piyasadır. Bu arkadaşlarınız, sizi gördüklerinde yollarını değiştirmeye başlamış olan arkadaşlarınızdır. “Para” mesajınıza karşı bağışıklık geliştirmişlerdir.

“10 lira ver yarın 20 lira kazan deseniz” size “Hayır teşekkür ederim. Kalsın” diyen arkadaşlarınızdır. Tamamı ile yok etmiş olduğunuz bir piyasa…Bu insanlara daha fazla fırsat ve para mesajı ile yaklaşmayın. Bu arkadaşlarınıza şu yaklaşımı deneyebilirsiniz.

Yeni bir şirket ile çalışmaya başladım. Sana söz bir iş teklifinde bulunmayacağım. Bu güne kadar başını zaten yeteri kadar ağrıttım. Belki de ürünü seversin diye düşündüm…”

Bir ihtimal “Bak iş olmaz ancak, ürünü kullanabilirim” diyebilirler.

Network marketing işinde insanları üye olarak kaydettiğiniz için para kazanmazsınız. Ürünlerin piyasaya servis ediliyor olduğundan dolayı, ürünlerin tüketiliyor olmasından dolayı para kazanırsınız. Yarattığınız ciro sebebiyle para kazanırsınız.

Günün ödevi: Gidin ve şimdi (altını çiziyorum ŞİMDİ) 1 lira olsun bir ticaret yaratın. 1 lira olsun para kazanın. Kar, maaştan her zaman daha tatlıdır! Bu keyfi yaşayın. Zihninizi ticarete odaklayın. Ciroya odaklayın. Ürün satışına vesile olun. Ciro yaratın. Başarının büyüğü küçüğü olmaz. Bugün, küçük de olsa bir başarı yaratın! Büyük başarılar küçük başarılardan oluşur. Ve kendinizi nasıl hissettiğinizi benimle paylaşın. Kimse size ne kadar bilgili olduğunuzu sormaz. Sorgulamaz. İnsanlar ne kadar ciro yaratıyor olduğunuzu sorgular. Sorar. Ne kadar kazandığınızı sorar. Şimdi harekete geçin ve ne pahasına olursa olsun bir ciro, 1 liralık dahi olsa bir ciro yaratın ve kar elde edin.

P.S. : Umarım bu yazı, sizin güçlü ve karlı bir Network Marketing inşa etmenize faydalı olabilir. Yazıya yorumlarınızı olumlu/olumsuz mutlaka bekliyorum.

P.S.S.: Yazıyı eğer beğendiyseniz, beğenmeyi ve paylaşmayı mutlaka hatırlayın. Teşekkürler!

Sizin Başarınıza – YB

cutmypic