İnsanlarla Konuşmaktan Ödüm Kopuyordu

shyNetwork Marketing’e başladığım zamanları hatırlıyorum. Insanlarla konuşmak beni o kadar korkutuyordu ki. O telefonu bir türlü kaldırıp birilerini arayamıyordum. Telefonun ağırlığı sanki 100 gram değil 100 ton gibi geliyordu. Utanıyordum. Diyelim ki bir şekilde muhabbet etmeye başladım, nasıl terlediğimi size anlatamam. Aynı şey sizde de oluyor mu?

Size bir şey itiraf edeyim; insanlarla konuşmak benim için hala korkutucu bir şey. Hala utangaçım aslında. Bir şeyler değişiyor ancak, bir şeyler aynı o şekilde kalıyor. Mesela korku benim için hala devam ediyor. Azaldı ancak, hiç bitmedi. Insanlarla konuşmak bana ölüm geliyor. İnsan bir şeyden bu kadar korkarsa başka bir yol olmalı diye düşünüyor. Benim için o yol internetin gücünü kullanmaktı. Bunu kısmen de olsa başarabilmenin mutluluğunu yaşıyorum. Gerçekten çok korktuğunuz bir yol varsa, o yol haricinde başka bir yol buluyorsunuz. Size kendinizi daha rahat hissettirecek bir aracı kullanmaya başlıyorsunuz.

Interneti doğru bir şekilde kullanmaya başlayınca insanlar bir şekilde sizinle tanışmak istiyor. Arkadaş olmak istiyor. Benim için böyle oldu. Ciddi sayılabilecek bir Network Marketing organizasyonu kurmamı sağladı. Her şey insanlarla doğru bir şekilde iletişim kurmakla başlıyor.

P.S. : Umarım bu yazı, sizin güçlü ve karlı bir Network Marketing inşa etmenize faydalı olabilir. Yazıya yorumlarınızı olumlu/olumsuz mutlaka bekliyorum.

P.S.S.: Yazıyı eğer beğendiyseniz, beğenmeyi ve paylaşmayı mutlaka hatırlayın. Teşekkürler!

Sizin Başarınıza – YB

cutmypic