Network Marketing Ve Vizyon

visionVizyon network marketingde çok önemlidir. Distribütörler çoğu zaman sorunun konuşmalarında, sunumlarında, yaptıkları takipte olduğunu düşünürler. Bu çok doğru değil. Eğer şirketinizin onaylı ve en az bir distribütöre sonuç üreten bir sunum kullanıyorsanız sunumda siz isteseniz dahi yanlış yapabilme şansınız yoktur.

Bu sektörde zor anlar yaşarsınız. Henüz yaşamadıysanız da ileride yaşayacaksınız. Bu kesin. Zor günleri teknik donanımınız ile değil sadece vizyonunuz ile atlatırsınız. Kendinizi zor günlere hazırlayın. Vizyonunuzu netleştirin.

Vizyon olumlamalar gibi değildir. Vizyon hedefler gibi değildir. Vizyon içinizde, kalbinizde olan bir şeydir. Sizinle alakalı bir şeydir. Vizyonu şekillendirmek zaman alır. Üzerinde kafa yormanız gerekir. Eğer sorunlar yaşıyorsanız ve bu sorunlar sizi yavaşlatıyorsa, durduruyorsa çok büyük ihtimalle vizyonunuz henüz netleşmemiş demektir. Ben buna “vizyon yetmezliği” diyorum. Bir hastalık gibidir.

Vizyonunuzu belirlemiş olmak size yapmanız gereken aktiviteleri yapma şansı verir. “Bugün bir şey yapmalıyım.” Yanlış. Yapılacak şeyler zaten bellidir. Prospecting, davet, sunum, takip gibi…

Vizyon kime dönüşeceğiniz ile ilgili bir şeydir. Kafa yorduğunuz şey kime dönüşeceğiniz ise ve o anı resmedebiliyorsanız anlık sorunlar yaşıyor olmak size etkilemez.

P.S. : Umarım bu yazı, sizin güçlü ve karlı bir Network Marketing inşa etmenize faydalı olabilmiştir. Yazıya yorumlarınızı mutlaka bekliyorum.

P.S.S.: Yazıyı eğer beğendiyseniz, beğenmeyi ve istediğiniz sosyal medya platformunda paylaşmayı unutmayın

Sizin Başarınıza – YB

cutmypic