Benim adayımı başka birisi kaptı!

theft-clipart-burglarNetwork Marketing yapılarında sıklıkla duyduğunuz veya henüz yeniyseniz de ileride mutlaka duyacağınız cümledir bu. “O kişiyi ben buldum ancak, başka birisi kaydetti!

Firmaların distributor sayısı arttıkça, distribütörlerin de kendi aralarındaki rekabet ortamı arttıkça kesinlikle bu tür durumlarla karşılaşırsınız. Işler küçükken sorunlar da küçük olur. Esas sıkıntılar büyümeye başladığınızda ortaya çıkar bu sektörde.

Benim kişisel görüşüm şudur. Kişi (aday) istediği kişi ile çalışmakta özgür olmalıdır. Ve adayın kararına herkes saygı duymalıdır. Herkes adil bir şekilde kendisine istediği kişiyle çalışma konusunda özgür olduğunu söylediği sürece, o ana kadar ona kaç kişinin sunum yapmış olmasının bence bir önemi yoktur.

Daha fazla değer sunan kişiyi kazanır. Aday, sonuçta bu kararı alırken kendisine kimin daha fazla yardım edeceğini düşünüyorsa onu tercih etmiştir. Bu karara herkesin saygı duyması gerekir.

P.S. : Umarım bu yazı, sizin güçlü ve karlı bir Network Marketing inşa etmenize faydalı olabilmiştir. Yazıya yorumlarınızı mutlaka bekliyorum.

P.S.S.: Yazıyı eğer beğendiyseniz, beğenmeyi ve istediğiniz sosyal medya platformunda paylaşmayı unutmayın

Sizin Başarınıza – YB

cutmypic