Hangi Network Marketing Firması?

scamInternette insanlara allanıp pullanıp sunulan o kadar çok sahte şirket yapısı var ki. Bir ticaret inşa etmek isteyen insanların hangi firmanın sahtekar olup olmadığını anlaması bu güzel makyaj altında gerçekten zor. Günümüzde insanlar risk almadan, kendilerini belki de en rahat hissetikleri ortam olan evlerinden çalışmak istiyorlar. Evden çalışmak istemelerindeki amaç, bu şekilde çalışıyor olmanın kendilerine zaman özgürlüğü vermesi. Bu insanların sayısı her geçen gün de artmaya devam ediyor.

Ev tabanlı bir iş olan network marketing, her geçen gün daha fazla sayıda insanın daha yakından tanımak istediği bir endüstri konumuna gelmiş durumda. Bir çok insan için ciddi anlamda bir çözüm sunuyor. Evinizden, risk almadan, gayet düşük bir sermaye ile kendi küçük ticaretinizi inşa edebilmeniz için incelenmesi gereken bir araç artık network marketing. Insanları bu konuda ürküten ve aslına bakarsanız ilerlemekten alıkoyan bir sorun var; piyasada network marketing görünümünde, sizi yarı yolda bırakacak, size, size güvenen insanlara karşı zor durumda bırakacak ciddi sayıda sahte firma olması. Şu an araştırıyor olduğunuz veya mevcut durumda distribütörü olduğunuz bir firmanın gerçek mi yoksa sahte bir firma mı olduğunu ya da iyi bir network marketing firması olup olmadığını nasıl anlarsınız?

Paranızı harcamadan evvel aşağıda size 2 tane ipucu vereyim.

1.İyi bir network marketing yapısı size distributor olduğunuz andan itibaren ürünlerinizi piyasaya etkin bir şekilde servis edecek sonuçlar üreten, kopyalanabilen bir donanım, bir mekanik sunar. Bu mekanik size işinizi etkin bir şekilde inşa edebilme şansı verir.

2.İyi bir network marketing yapısı size aynı zamanda bir downline (sizden doğru distribütörlerden oluşan yapı) inşa etme sistemi de sunar. Network Marketing’e şüpheyle yaklaşan bir çok kişi downline yapısına karşıdır. Downline oluşmasını genellikle başkalarından alınan paranın paylaşılması şeklinde yorumlarlar. Bu konuda tavsiye edebileceğim kitaplar olabilir.

Network Marketing iş modeli artık sorgulanabilir bir yapı değildir. Kendine has, özel bir yapıdır ve eğer ciddiye alınabilirse ve bir iş gibi yaklaşılırsa ciddi finansal getiri üretebilecek bir yapıdır.

P.S. : Umarım bu yazı, sizin güçlü ve karlı bir Network Marketing inşa etmenize faydalı olabilmiştir. Yazıya yorumlarınızı mutlaka bekliyorum.

P.S.S.: Yazıyı eğer beğendiyseniz, beğenmeyi ve istediğiniz sosyal medya platformunda paylaşmayı unutmayın

Sizin Başarınıza – YB

cutmypic