Network Marketing’de Zaman Yönetimi

time-management-1Özellikle liderlerin sıklıkla karar vermekte zorlandıkları durum “Zaman yatırımını ekibime mi yapayım yoksa kendi günlük prospecting faaliyetlerime mi?” . Dengeli bir şekilde yönetmek durumundasınız.

Yönetirken şu bir kaç noktayı göz önünde bulundurmakta fayda var. Kendiniz gibi bir lideri yaratana kadar kişisel aktivitelere odaklanmakta fayda olduğunu değerlendiriyorum. Liderler oluşmaya başladığında zaman ağırlığını ekibinize vermek çok daha faydalı olacaktır. Onlara ayıracağınız zamanı da belirlerken yönetmekle onlarla bir bir zaman geçirmek arasında çok sağlam bir plan yapmalısınız.

Eğer ekibinizin üretimi artmış durumdaysa ve ekibinize yapacağız zaman yatırımı büyük katlamayı tetikleyecek bir kıvama gelmişse ekiple daha fazla zaman geçirmek akıllıca olur. Her 5 dakikada bir aranmaktan bahsetmiyorum tabi ki. Eğer ekibiniz henüz sizin zamanınızı ısrarla talep eder durumda olan bir ekip değilse o zaman, kendi kişisel aktivitelerinize ağırlık vermek çok daha akıllıca olacaktır.

P.S. : Umarım bu yazı, sizin güçlü ve karlı bir Network Marketing inşa etmenize faydalı olabilmiştir. Yazıya yorumlarınızı mutlaka bekliyorum.

P.S.S.: Yazıyı eğer beğendiyseniz, beğenmeyi ve istediğiniz sosyal medya platformunda paylaşmayı unutmayın

Sizin Başarınıza – YB

 

cutmypic