Meşkul İnsanları Nasıl Sponsor Edersiniz?

2b74b02

Belki de gündelik hayatta ciddi anlamda meşgul insanlarla görüşüyorsunuz. Bu insanlar ciddi anlamda para kazanıyor durumda olan insanlar olur genellikle. Ciddi para kazanan bu insanlar her geçen gün bir Network Marketing firmasının distribütörü oluyorlar. Bunu biliyor muydunuz? Bir kaç şeyi çok iyi anlamanız gerekiyor.

Bir. Sponsor edebileceğiniz en iyi profil “meşkul” insan profilidir. Sponsor edebileceğiniz en kötü profil de zamanı bol olan insan profilidir. Bol miktarda zamanı olan bu profil, iş üretmesi en zor olan profildir. Bir network marketing işini veya başka herhangi bir ticareti inşa etmelerini sağlayacak olan şey bu profiling sahip oldukları zaman değil, nasıl yönetiyor olacaklarıdır. Bu insanların mevcut durumda sahip oldukları alışkanlıklarıdır. Ekibinizde olması gereken profil zamanı olmayan bir profildir. Zamanı olmayan insanlara yapacağınız en büyük yardım zamanlarını para ile değiştirmenin yanlış olduğunu anlamalarına yardımcı olmalıdır. Onları bu alışkanlıktan kurtarmalısınız. Insanlara para kazanmaktan bahsederseniz size şunu söylerler “Vakit, nakittir!”. Networkçüler olarak hepimiz çok iyi biliyoruz ki network marketing’de sürekli gelir diye bir şey vardır. Bir kez efor koyup sürekli elde edilen gelir vardır. Bazı insanlar bana “Yavuz bey ilk ay ne kadar para kazandınız?” diye sorduklarında verdiğim yanıt genellikle şu olur “Bilmiyorum çünkü, ilk ay ortaya koymuş olduğum efor bana hala para kazandırmaya devam ediyor ve önümüzdeki yıllar içinde daha ne kadar kazandıracak bunu doğal olarak bilmem mümkün değil!” olur.

Sanayi devrimi sonrası kurulan yeni dünyada oluşan kültür şuydu. Çalıştığın sürece para kazanırsın! İster maaşlı bir işte çalış, ister kendi işini yap. Fark etmez. Çalışırsan para var. çalışmazsan para yok. İşte network marketing ile diğer işlerin arasındaki fark bu.

Meşkul insanlarla konuşmak durumundasınız. Çünkü, bu insanlar network marketing ticaretinizi büyütmek için en iyi ortaklarınızdır. Işi ancak, bu profille inşa edebilirsiniz.

Iki. Bu insanlar size çok meşkul olduklarını söylerse onlara şunu sorun. “Bu, senin için sorun olmaya daha ne kadar devam edecek?” Bir miktar kafaları karışabilir. Şunu söyleyin. “Tamam. Size çok iyi anlıyorum. Bizim size sunduğumuz fırsat şu. Bir kez efor koy, belli bir dönem şimdi olduğu gibi sıkı çalış ve o efordan dolayı, o çalışmadan dolayı sürekli olarak para kazan!”

P.S Bu makale hakkında geri bildirimlerinizi ve yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim.
P.S.S Makaleyi faydalı olabileceğini düşündüğünüz ekip arkadaşlarınızla paylaşarak misyonuma ortak olun!

cutmypic