Networke Karşı Şüpheci Adaylar

skeptical

Soru : “Eğer sunacağın çözüm Network Marketing ise ben almayayım. Çok teşekkür ederim” diyenlere ne şekilde davranmam gerekir?

Eğer sorduğum soru “…şu işi bir inceler misin?” sorusu ise ve o da bana eğer “Bu şey eğer Network Marketing ise ben almayayuım sağol!…” dediyse hemen bir rota düzeltmesi yaparım.

“Neden sevimiyorsun? Aslında bak vallahi bildiğin gibi değil…Bu diğerlerine benzemiyor! demem. Demenizi de tavsiye etmem.

Birisi eğer “bu iş network marketingse ben yokum” dediyse “Evet bu network marketing. Eğer bana sorarsanız da dünyadanın en iyi kaldıraç etkisine sahip ticaretidir. Gördüğüm kadarıyla senin için uygun değil. Çevrende adım adım nasıl para kazanacağını gösterebileceğim para kazanmak isteyen birisini tanıyor musun?” diye sorarım. Hala daha aynı fikirdeyse, “Sizinle tanışmak güzeldi. Çok teşekkür ediyorum!”

Şüpheci insanları bir müşteri veya distribütöre çevirme olasılığınız çok zayıftır. Benim tercihim şüphecileri değiştirmeye çalışmaktansa gidip daha fazla sayıda insanla konuşmaktır.

Gücümü onlara vermek yerine gücümü geri çekiyorum. Bu tür insanlar enerjinizi sömürürler. Buna izin vermeyin. “Ben biliyorum bu tarz işleri. Sen onu kaydediyorsun. O da diğerini..o da onu” Haklısın.

Asla ikna etmeye çalışmayın. Gidin ve sizinle benzer enerji seviyesine sahip insanlarla konuşun. O insanlardan çok var. Ben hep şuna inanırım ; benzer şeyleri düşünen insanlar dünyanın hangi köşesinde yaşıyorlarsa yaşasınlar, eninde sonunda bir birlerini bulur.

Onları kaydedeceğim diye taklalar atmayın. Buna gerek yok. Dil dökmeyin. Devam edin. Seri bir şekilde insan tarama programını işletmeye devam edin. İşi inşa etmeye devam edin. Bu tür durumların üstesinden ancak, duruşunuzla ve inancınızla gelebilirsiniz.

Network Marketing işimi ilk 90 gün içinde yaptıklarım ile ve yapmadıklarım ile inşa ettim. Ne yapmanız gerektiğini veya ne yapmamanız gerektiğini öğrenmek için kursa bi göz atın! https://www.udemy.com/ilk-90-gun/?couponCode=ILK.90.GUN

Umarım bu yazı faydalı olmuştur. Bu yazıyı eğer beğendiyseniz yukarıdaki Facebook butonuna tıklayarak beğenmeyi ve demeyi ve paylaşmayı unutmayın! Bu arada beni YouTube kanalım üzerinden de takip edebilirsiniz.

Sizin Başarınıza

cutmypic