Network’te Patron olmanın keyfi

BE-THE-BOSS

Network Marketing sektöründe 12 yıl boyunca süründüm. Denemediğim teknik kalmadı. El ilanları. Gazete ilanları. Bire bir görüşmeler. En son anlamış olduğum şey şuydu ; bir ömür böyle geçemezdi! Kendime şunu söylediğimi hatırlıyorum. “Eğer ki ben, günde 2 tane adayın benimle kontak kurmasını sağlayabilirsem ve bu insanlar eğer benim işim hakkında daha fazla detaylı bilgi almak isteyen insanlar olursa hayatımın geri kalan kısmı ciddi anlamda heyecan verici olabilir!”

Bir karar aşamasına gelmiştim. Tercihimi yapmak durumundaydım. Network Marketing sektöründe ya ben birilerini ikna etmeye devam edecektim ya da birilerine kendi kendi kendilerini ikna ettirecektim. Sorunun yanıtının ne olduğuyla ilgili en ufak bir bilgim yoktu. ancak, mutluydum çünkü artık doğru soruyu sorabilmeyi başarmıştım. Yanıtı nasılsa bir şekilde bulacaktım.

Soru şuydu ; insanlar için bir çekim kaynağına nasıl dönüşebilirim? Ve insanları benimle ilgili daha fazla bilgi alma konusunda nasıl meraklandırabilirim? Kafa yormanız gereken konu bu konudur. Blog açtım ve bir otomatik yanıtlayıcı servisiyle (iContact) anlaştım. iContact ile çalışmak keyifli. Size kendinizi patronmuşsunuz gibi hissettiriyor. Sizin adınıza içeriğini sizin belirlediğiniz emailleri sizin karar verdiğiniz zamanlarda alıcıların inbox’ına ulaştırıyor. Her ay kendisine maaş öder gibi para ödüyorum. Hayatımda para ödemekten en çok keyif aldığım şeylerler birisidir, iContact. Üzerinde çalışın bence.

Umarım bu yazı faydalı olmuştur. Bu yazıyı eğer beğendiyseniz paylaşmayı unutmayın.

Sizin Başarınıza, Yavuz Bağcı

cutmypic