Sen ne kadar kazandın ?

Network Marketingcilerin sıklıkla duyduğu sorudur bu. “Sen ne kadar kazandn bu işten ?” Kabul ediyorum ben de bir çok kez bu soruyu yanıtlamakta oldukça zorlanmışımdır.  Özellikle 5 kuruş kazanmadığım dönemler. Bir kaç tane tavsiyem var.

  1. Dürüst olun
  2. “Ben yeni başladım ve tabi ki, doğal olarak henüz kazanmadım ancak, şu anda alıyor olduğum eğitim, insanların kendi ticaretlerine nasıl daha fazla müşteri aday akışı sağlarlar ve bu müşteri adayları ile ne şekilde konuşurlar. Bunun eğitimini alıyorum”

Hikayelere odaklanmanızı tavsiye ederim. “Benim bu işteki mentörüm ……(mentör hakkında detaylar) bana ….öğretiyor. İnsanlara bu şekilde yaklaştığınızda %60-%70’i daha fazla detay öğrenmek istiyor. Şirket toplantılarına katılabilirsiniz. Çok sayıda hikaye öğrenmeye gayret edin. Ne kadar çok kişinin hikayesini bilirseniz aday ile o kadar çok bağ kurma, ortak nokta yakalama şansınız artmış olur.

Umarım bu yazı faydalı olmuştur. Bu yazıya dair, olumlu veya olumsuz, yorumlarınızı mutlaka bekliyorum. Ve, eğer beğendiyseniz paylaşmayı unutmayın.

Sizin Başarınıza, Yavuz Bağcı