Nick Name kullanımı

İnternet ortamında nick name ile paylaşım yapan network marketingcilere bir tavsiyem var. gerçek isminizle paylaşım yapın. İnsanlar sizin gerçek bir insan olduğunuzu görsünler. Profilinize şirket logosu, şişesi vs koymayın. Merak uyandırıcı içerik sunmaya devam edin. İstenmeyen paylaşımlar yapmayın. Sebebi ;

  1. Kimse sizden böyle bir şey istemedi. Dolayısı ile teknik olarak spam yapıyorsunuz. Ve spam, suçtur !
  2. “Sürpriz” olmaya devam edin

İnsanlarla her daim yüz yüze buluşmayı tercih edin. Diyebilirsiniz ki “ama bu çok yavaş bir yol!” Biliyorum. Çalışmayan bir yolu denemektense daha yavaş ama çalışan bir yolu tercih etmek daha akıllıcadır.

Umarım bu yazı faydalı olmuştur. Bu yazıya dair, olumlu veya olumsuz, yorumlarınızı mutlaka bekliyorum. Ve, eğer beğendiyseniz paylaşmayı unutmayın.  Bu arada, eğer Ağ Pazarlama işinizi internetten nasıl otopilotta, 7/24 sizden bağımsız inşa edebileceğinizi merak ediyorsanız sağ taraftaki mavi formu doldurarak Network Marketing (MLM) BELEŞ e-mail eğitim kursuma katılın. Kurs ücretsizdir. 50 gün sürer. Her gün bir tane email eğitim dersi gelecektir ve 50 gün sonra siz de network marketing işinizi internetten inşa ediyor durumda olacaksınız.

Sizin Başarınıza, Yavuz Bağcı