Video çekerek nasıl aday trafiği sağlarsınız ?

Network Marketing işinizi hızla inşa edebilmek için daha çok adaya ihtiyacınız var. Daha çok adayla tanışmak için çok iyi bir araç. Eğer doğru kullanabilirseniz. Ve video marketing sosyal medya araçları içinde ciddi sayıda trafik sağlayan bir kanal.

YouTube’da kendinize bir hesap açarak işe başlayın. Tutarlı aralıklarla videolar çekin ve paylaşın. Örneğin haftada her gün. Ya da haftada 3 gün. Mesela Cuma, Pazar ve Çarşamba günleri. Gibi…Bir günde 5 tane video paylaşıp sonra 15 gün hiç video paylaşmıyorsanız bu sıkıntı. Arama motorlarının öncelikli algısı içeriğin yayınlanma sıklığı ve istikrarıdır. Ne kadar çok sayıda videoyu ne kadar istikrarlı bir tempoda yayınlarsanız arama sırasında üstlere çıkarsınız.

Neyi paylaşacaksınız ?

Bu blogda öğrendiğiniz bir içeriği paylaşın. Şirketinizin toplantılarında tutmuş olduğunuz bir eğitim notunu video haline getirin. Veya başka bir endüstri liderinden öğrenmiş olduğunuz içeriği video haline getirin. Veya okuduğunuz bir kitapta insanlara faydalı olacağını düşündüğünüz bir içeriği video olarak çekin ve paylaşın.

Videoyu kısa tutun. 3-4 dakikadan fazla olmasın. Formatınız da şu olsun ;

1)     Kendinizi kısaca tanıtın

2)     Bir soru sorun ?

3)     Soruyu yanıtlayın

4)     İzleyiciden bir şey yapmasını isteyin

Örnek :

Merhaba ben Yavuz Bağcı. …..

Network Marketing’de bir daha asla nasıl HAYIR duymazsınız ? Bu videoda bu sorunun yanıtını vereceğim.

(Sorunun yanıtını verin)

Daha fazla detay için www.YavuzBagci.com ‘ u ziyaret edin.

Gibi…

Eğer bir bloğunuz veya websiteniz yoksa email adresinizi verebilirsiniz izleyiciden size email göndermesini isteyebilirsiniz.

Umarım bu yazı faydalı olmuştur. Bu yazıya dair, olumlu veya olumsuz, yorumlarınızı mutlaka bekliyorum. Ve, eğer beğendiyseniz paylaşmayı unutmayın.  Bu arada, eğer Ağ Pazarlama işinizi internetten nasıl otopilotta, 7/24 sizden bağımsız inşa edebileceğinizi merak ediyorsanız sağ taraftaki mavi formu doldurarak Network Marketing (MLM) BELEŞ e-mail eğitim kursuma katılın. Kurs ücretsizdir. 50 gün sürer. Her gün bir tane email eğitim dersi gelecektir ve 50 gün sonra siz de network marketing işinizi internetten inşa ediyor durumda olacaksınız.

Sizin Başarınıza, Yavuz Bağcı