Seri Şekilde HAYIR Duymak

Network Marketing’de seri şekilde HAYIR duymak durumundasınız. HAYIR ne anlama gelir ? veya HAYIR nedir ? Bir adaya sunumu izlemesini teklif edersiniz. Aday HAYIR der. Bu bir HAYIRdır. Veya sunum yaptınız. Sunumun sonunda “HAYIR bu bana göre değil” dedi. Bu da bir HAYIRdır. Listenize hızlı çabuk bir şekilde ulaşmalısınız. Beklemeyin. İyi olmayı da beklemeyin. Genellikle insanlar kendi zihinlerinde star adayları belirlerler. Ve o star adaylarına nasıl yaklaşacakları konusunda aylarca kafa patlatırlar. Zaman kaybederler. Zaman kaybetmeyin. Gidin onlarla konuşun. Eğer doğru iletişim aşamalarından 2ncisini yani “kalifiye olma” eşiğini geçtilerse davetinizi yapın. Davet nedir ? Sunduğunuz çözüme bi bakmalarını teklif ediyorsunuz.

İnsanlar ailesine, arkadaşlarına götürmüyor bu işi. Önce başkalarına gitmeyi tercih ediyorlar. Eğer sunduğunuz şeye inanıyorsanız, gidip arkadaşlarınıza ve akrabalarınıza sunum yapmalısınız. Eğer sunmuyorsanız o zaman sunduğunuz şeye olan inancınızla ilgili ciddi eksik var demektir. Eğer inanmıyorsanız o zaman bırakın. Telefonunuzu şimdi açın. A’dan Z’ye listeyi tarayın. Hepsini aradınız mı bu insanların ? Hayır. Aramadınız tabi ki. Çünkü, sunduğunuz şeye inancınız %100 değil. eğer gerçekten inanıyor olsaydınız hepsini arardınız.

İnsanlarla nerelerde tanışabilirsiniz ?

Network toplantılarına katılmaya çalışın. Kartvizitinizi götürmeyin. Siz kartvizit toplamaya gidin. Ertesi gün arayın ve takip yapın. Ertesi gün bol miktarda HAYIR duymalısınız. Hızla, çok sayıda insan tarafından reddedilmelisiniz. Ortalamaya vurursanız her 3 ayda bir insanlar firma değiştiriyor. Kendilerine sürekli olarak iyi bir aile arayışındalar. Onlarla arkadaş olun.

İnsanlar aramazlar !

İnsanlar tembeldir. Kimseyi aramazlar. Takip yapmazlar. Siz arayın. Takip yapın. Mümkün olduğunca belkilerden arındırın listenizi. Evet veya hayırlara dönüştürmeye çalışın.

Umarım bu yazı faydalı olmuştur. Bu yazıya dair, olumlu veya olumsuz, yorumlarınızı mutlaka bekliyorum. Ve, eğer beğendiyseniz paylaşmayı unutmayın.  Bu arada, eğer Ağ Pazarlama işinizi internetten nasıl otopilotta, 7/24 sizden bağımsız inşa edebileceğinizi merak ediyorsanız sağ taraftaki mavi formu doldurarak Network Marketing (MLM) BELEŞ e-mail eğitim kursuma katılın. Kurs ücretsizdir. 50 gün sürer. Her gün bir tane email eğitim dersi gelecektir ve 50 gün sonra siz de network marketing işinizi internetten inşa ediyor durumda olacaksınız.

Sizin Başarınıza, Yavuz Bağcı