Adaya Mesaj Bırakmak !

Adaya mesaj bırakabilir miyiz ? Yanıt. Evet. Genellikle insanlar arkadaşlarını ararlar ve onlar için bir şeye sahip olduklarını söylerler. Yanlış. “Merhaba Yavuz. Bugünlerde oldukça heyecanlıyım. Yeni bir fikir öğrendim. Senin de faydalanabileceğini düşündüm. Aslında bu tam sana göre !” Umdukları şey adayın heyecanla nedir diye sormasıdır ve merak reaksiyonu göstermesidir. Ama genellikle olmaz ! Sebebi şudur ; fikir sizin fikrinizdir. Onların değil. Yapacağınız reklamla ya merak uyandırırsınız ya da direnç yaratırsınız. Size karşı, teklifinize karşı direnç geliştirirler. 3 adımdan oluşan sesli veya yazılı mesajlarını nasıl bırakılacağı ile ilgili bir blog yazısı yazdığımı hatırlıyorum. o yazıyı bulun ve okuyun. Ciddi anlamda faydalanabilirsiniz. Merak yaratmak durumundasınız. Sesli mesaj veya bir WhatsApp veya Facebook mesajı gönderebilirsiniz. Şunu söyleyin veya yazın “Merhaba. İlk müsait olduğun anda beni arar mısın lütfen ?” Bu kadar !

Bir de insanlar şunu soruyorlar. İşimi online yapmak istiyorum. Ne yapmam lazım ?

2 çeşit teknik vardır.

  1. Aktif adaylama (prospecting) – siz birisine gidersiniz ve onunla konuşursunuz
  2. Pasif pazarlama – bir ilan, facebook durumu, gazete reklamı, blog yazısı, billbord reklamı vs gibi reklam yayınlarsınız ve ismi bilinmeyen birisinin sizi aramasını beklersiniz.

Ben her ikisini de kullanıyorum. Yani sıfır beklentiyle hem blog yazıları yayınlıyorum aynı zamanda da insanlarla direkt olarak tanışıyorum ve onlarla konuşuyorum. Amacınız bir şekilde insanlarla konuşmaktır. Ya siz bulursunuz ya da kendinizi buldurursunuz. Detaylar e-kampta !

Umarım bu yazı faydalı olmuştur. Bu yazıya dair, olumlu veya olumsuz, yorumlarınızı mutlaka bekliyorum. Ve, eğer beğendiyseniz paylaşmayı unutmayın.  Bu arada, eğer Ağ Pazarlama işinizi internetten nasıl otopilotta, 7/24 sizden bağımsız inşa edebileceğinizi merak ediyorsanız sağ taraftaki mavi formu doldurarak Network Marketing (MLM) BELEŞ e-mail eğitim kursuma katılın. Kurs ücretsizdir. 50 gün sürer. Her gün bir tane email eğitim dersi gelecektir ve 50 gün sonra siz de network marketing işinizi internetten inşa ediyor durumda olacaksınız.

Sizin Başarınıza, Yavuz Bağcı