Internet Firmanızın Dolandırıcı Olduğunu Söylerse !

İnsanlar network marketing işinizi, ürünlerinizi internetten araştırmayı tercih ederler. En yakın arkadaşları internettir ! İnternet de onlara sizin nasıl bir işiniz olduğunu çok güzel (!) bir şekilde anlatıverir. Bu bir dolandırıcılıktır ! Eğer markaları ve ürünlerin yanına “dolandırıcılığı” şeklinde bir kelimeyle aratırsanız göreceksiniz ki internet aslında bir çok firmayı dolandırıcı olarak ilan etmiştir.

Birisi ürün veya şirketinizi internetten araştırdıktan sonra kötülüyorsa onu ikna etmeye çalışmayın. O ona inanmış. Bir çok acemi networkçü ikna etmeye çalışır. “…ama bak bildiğin gibi değil..” Şunu anlayın, bu zayıf bir yaklaşım şeklidir. Eğer bu kişi internette gördüğü bir içerikten kolayca etkileniyorsa o kişiyle iş yapmamayı tercih etmelisiniz.

Umarım bu yazı faydalı olmuştur. Bu yazıya dair, olumlu veya olumsuz, yorumlarınızı mutlaka bekliyorum. Ve, eğer beğendiyseniz paylaşmayı unutmayın.

Bu arada, eğer Ağ Pazarlama işinizi internetten nasıl otopilotta, 7/24 sizden bağımsız inşa edebileceğinizi merak ediyorsanız sağ taraftaki mavi formu doldurarak Network Marketing (MLM) BELEŞ e-mail eğitim kursuma katılın. Kurs ücretsizdir. 50 gün sürer. Her gün bir tane email eğitim dersi gelecektir ve 50 gün sonra siz de network marketing işinizi internetten inşa ediyor durumda olacaksınız.

Sizin Başarınıza, Yavuz Bağcı