Birden Fazla Network Firmasında Aynı Anda

“Aynı anda birden fazla Network firmasında çalışabilir miyim ?” sorusu da çok sık sorulan sorulardan birisi. Yanıt. Hayır. Çalışmayın. Bir tanesini seçin. İki farklı firmanın ürünlerinin farklı olduğu durumlarda Networkçüler genellikle “bu ürünler bir birinden tamamen farklı. Dolayısı ile sorun olmaz !” diye düşünürler. Hayır. Sorun var. Network Marketing bir kültür oluşturma işidir. Bir misyon oluşturma işidir.

En başarılı networkçülere bakın çok ciddi bir kültür ve kaliteli insanlardan oluşan komünite kurmuştur. Bir örnek vermek gerekirse, Galatasaray’ın futbol takımını tutmakla Fenerbahçe’nin basketbol takımını tutmak gibi bir şeydir. Galatasaray’ın basketbol takımı kötü diyip Fenerbahçe basketbol takımının taraftarı olmazsınız. Ya Galatasaray’lısınızdır ya da Fenerbahçe’li. Yoksa aforoz edilirsiniz (şaka). Ne oraya, ne de diğer tarafa ait olmamak daha kötü bir şeydir. Sonuçta bir tarafa ait olursunuz.

İnsanlar başlangıç paketi satmayı network marketing zannediyorlar. Bu iş tam anlamıyla bir kültür oluşturma işidir.

Umarım bu yazı faydalı olmuştur. Bu yazıya dair, olumlu veya olumsuz, yorumlarınızı mutlaka bekliyorum. Ve, eğer beğendiyseniz paylaşmayı unutmayın.

Bu arada, eğer Ağ Pazarlama işinizi internetten nasıl otopilotta, 7/24 sizden bağımsız inşa edebileceğinizi merak ediyorsanız sağ taraftaki mavi formu doldurarak Network Marketing (MLM) BELEŞ e-mail eğitim kursuma katılın. Kurs ücretsizdir. 50 gün sürer. Her gün bir tane email eğitim dersi gelecektir ve 50 gün sonra siz de network marketing işinizi internetten inşa ediyor durumda olursunuz.

Sizin Başarınıza, Yavuz Bağcı