Bloğumda Ne Paylaşacağım ?

Beni bir şekilde takip eden arkadaşların sorduğu ortak sorulardan birisi ; “Ben bloğumda ne paylaşacağım ? Nasıl yapacağım ?” Video paylaşmayı deneyebilirsiniz. Benim çok sıklıkla kullandığım bir yol değil ancak, kullanıldığında çok ciddi trafik sağlayabileceğiniz bir yol olduğunu biliyorum. Bu konuda takip ediyor durumda olduğun sektör liderleri var. Randy Gage video modelini çok ciddi bir şekilde kullanıyor. Bir diğeri Eric Worre. Benim için yazmak çok özel bir şey. Yazınca kendimi daha iyi hissediyorum. Vermek istediklerimi yazarak daha iyi verebildiğimi düşünüyorum. Bilmiyorum katılır mısınız ?

Paylaşacağınız içerik olarak aslında biz networkçülerin elinde çok değerli bir hazine var. şirket toplantıları. Şirketinizin eğitim toplantılarında not aldığınız eğitim notlarınızı video haline getirerek şirket ismi veya ürün ismi belirtmeden bloğunuzda veya video kanalınızda paylaşabilirsiniz. Amacınızı unutmayın ; insanlara karşılıksız yardım etmek. network marketingi araştıran insanlara veya bu işte yeni olan insanlara videolar ile bu kıymetli içerikleri genele uygulayarak (yani şirket ve ürün isminden arındırarak) sunabilirsiniz. Videolarınızın uzunluğunun 2-3 dakikayı geçmemesine özen gösterin. Youtube kanalınız yoksa kendinize bir Youtube kanalı açın. Youtube size kod veriyor. O kodu bloğunuzdaki yazınıza copy-paste yaptığınızda isteyen bloğunuzdan izler isteyen youtube kanalınızdan izleyebiliyor. Bu konuya bir de küçük bir uyarı yapmak isterim. Youtube kullanım şartlarını çok iyi okumanızı tavsiye ederim. Olası bir kullanım ihlali durumunda YouTube kanalınızı önceden uyarı yapmaksızın kapatabilir. Verdiğiniz emekler de boşa gidebilir. Bilgilerinize

Video çekerken ne tür ekipman kullanabilirim ?

Çok pahalı, kaliteli ekipmanlara bence gerek yok. bir iPhone işinizi çok rahat görebilir. Kalite konusunda kaygılanmayın. Sadece içerik yayınlamaya başlayın ve bunu sürekli ve disiplinli bir şekilde devam ettirin.

Umarım bu yazı faydalı olmuştur. Bu yazıya dair, olumlu veya olumsuz, yorumlarınızı mutlaka bekliyorum. Ve, eğer beğendiyseniz paylaşmayı unutmayın.

Bu arada, eğer Ağ Pazarlama işinizi internetten nasıl otopilotta, 7/24 sizden bağımsız inşa edebileceğinizi merak ediyorsanız sağ taraftaki mavi formu doldurarak Network Marketing (MLM) BELEŞ e-mail eğitim kursuma katılın. Kurs ücretsizdir. 50 gün sürer. Her gün bir tane email eğitim dersi gelecektir ve 50 gün sonra siz de network marketing işinizi internetten inşa ediyor durumda olacaksınız.

Sizin Başarınıza, Yavuz Bağcı