ticareti 7/24 online inşa etmek !

videos-internet

Network Marketing işimizi internetten inşa edebileceğimiz fikri ciddi anlamda heyecan verici bir fikirdi. 2009 yılının Aralık ayında keşfetmiştik bu fikri. Tabi ki herşey hemen olmayacaktı. Eğer online dünyanın kendine özgü doğrularını uygulayabilirsek network marketing işimize internetten 7/24 müşteri veya distribütör aday jenerasyonu sağlayacaktık. Biz insanları değil, onlar bizi bulacaktı. Kulağa çok güzel geliyor değil mi ? Tabi ki bu aynen bu şekilde olmuyor. Benimle teması olan bir çok kişi bana “Ya bu iş online nasıl inşa edilebilir ki ?” diye soruyor. İnternet sizin altınıza hatlar inşa etmez. İnternet sizi kalileti insanlarla buluşturur. Sizin gibi düşünen, dünyaya sizin gibi bakan insanlarla tanışmanıza vesile olur. Bun insanlarla bir araya gelmek, onlarla arkadaş olmak, arkadaş kalmak tabi ki yine sizin becerilerinize kalmış. Kolay değil biliyorum ancak, kolay olduğunu kim söyledi ki. Ben şunu haya etmiştim. Kolay değildi ama imkansız da değildi. Nitekim, Allah internetten bin kez razı olsun beni kendim gibi insanlarla tanıştırdı. Öğrenmek durumundaydım. Siz de öğrenmek durumundasınız. İnternetin kendine has doğruları var. online dünya doğruları ile offline dünya doğruları bir birinde çok farklı. Ekampa (50 günlük ücretsiz network marketing email eğitim kursum) katılmadıysanız katılın ! Faydalanabileceğiniz içerik mutlaka vardır. tabi ki tüm bilgiler işinize yaramayacak ancak, ciddi anlamda istifade edebileceğiniz bilgilere de rastlayacaksınız. Teşekkürler !

Şunu bilin ;

Ürününüzü satın almaya hazır müşteriler adayları internette !

İşinize EVET diyip distribütör olmak isteyen adaylar internette !

Kendisine başka firma arayan sayısız network marketing liderleri internette !

Geçmişte berbat network marketing tecrübeleri yaşamış ve network marketing sektöründe bulunmamaya artık yemin etmiş ancak, karşısına çıkacak olan eşsiz planı bekleyen sayısız insan internette !

Artık herkes internette !

Umarım bu yazı faydalı olmuştur. Bu yazıya dair, olumlu veya olumsuz, yorumlarınızı mutlaka bekliyorum. Ve, eğer beğendiyseniz paylaşmayı unutmayın.

Bu arada, eğer Ağ Pazarlama işinizi internetten nasıl otopilotta, 7/24 sizden bağımsız inşa edebileceğinizi merak ediyorsanız sağ taraftaki mavi formu doldurarak Network Marketing (MLM) BELEŞ e-mail eğitim kursuma katılın. Kurs ücretsizdir. 50 gün sürer. Her gün bir tane email eğitim dersi gelecektir ve 50 gün sonra siz de network marketing işinizi internetten inşa ediyor durumda olacaksınız.

Sizin Başarınıza, Yavuz Bağcı

Yavuz imza

Yavuz Bağcı