Ağ Pazarlama işinde ilk kazanmanız gereken beceri

xcgyjxcgfjgy

Network Marketing işinde ilk kazanmanız gereken beceri, insanlarla DOĞRU iletişim kurabilme  becerisidir !

Bir aday size bir soru sordu ya ! Siz de SADECE yanıt verdiniz ve arkasından bir soru ile konuşmayı devam ettiremediniz ya !…Konuşma bitmiştir ! O adayla ilgili başlatmış olduğunuz süreç tamamlanmıştır.

Adayın sizin yanınızda bulunması, hala sizinle konuşuyor olması çok büyük ihtimalle size olan nezaketinden dolayıdır. Aday size yanıtını deklere etmiştir aslında. “Sen bir amatörsün. Ben, eğer bu işin içinde olacaksam, tabi ki herkes gibi profesyonellerle çalışmayı tercih edenlerden olurum. Yaşamımı daha da güzelleştirmeme yardımcı olabileceğini açıkça konuşmak gerekirse düşünmüyorum. Bana yardımcı olamayacağını düşündüğüm gibi, çevremdeki insanların da yaşamlarını güzelleştirmelerine etkin bir şekilde katkının olabileceğini düşünmüyorum. Öğren de gel ! Sonra belki tekrar konuşuruz ve ben tercihimi, o zamana kadar, eğer ki bir profesyonel ile çalışmaktan yana kullanmamışsam seninle çalışmayı belki tercih edebilirim”

Bu işte ilk öğrenmeniz gereken beceri, insanlarda DOĞRU iletişim kurabilme becerisidir ! İnsanlarla eğer bir makina mühendisi gibi iletişim kuruyorsanız, geliriniz bir makina mühendisinin geliri kadar olur. İnsanlarla eğer bir gemi işletmecisi gibi iletişim kuruyorsanız, geliriniz bir gemi işletmecisinin geliri kadar olur. İnsanlarla eğer bir öğretmen gibi iletişim kuruyorsanız, geliriniz bir öğretmen geliri kadar olur. İnsanlarla eğer bir avukat gibi iletişim kuruyorsanız, geliriniz bir avukat geliri kadar olur…Bilmiyorum ne demek istediğimi anlatabildim mi …?

Sizin Başarınıza, Yavuz Bağcı

Yavuz imza

Yavuz Bağcı