Network Marketing (MLM) email eğitim kursu “e-kamp” kimin içindir…?

imagesCA2BTWHF

“e-kamp” mevcut durumda kendi işinin sahibi olan veya kendi işini kurmayı düşünen ve girişimci olmayı düşünen herkes içindir. Öncelikli olarak tabi ki Network Marketing endüstrisindeki insanlar için dizayn edilmiştir ancak, içeriğindeki stratejiler, taktikler ve prensipler HERHANGİ bir iş kolunda da daha fazla müşteri çekmek için kullanılabilir. “e-kamp” ı yazma gereği hissettim çünkü, para kazanmak istiyordum. Finansal olarak daha fazla özgür olmak istedim ancak, şöyle bir sıkıntı vardı satış yapma konusunda berbat durumdaydım. Satışı sevmiyordum. Hatta satıştan nefret ediyordum.

Utanıyordum. İnsanlarla kolay kolay diyaloğa geçemiyordum. İnsanları aramayı sevmiyordum. İnsanlarla iş konuşmayı sevmiyordum. Hiç bir şekilde liderlik vasıfları taşıyan birisi değildim.

Kuru maaşla idare ederek yaşayıp gidiyordum. İnsanların beni dinlemeleri için geçerli TEK BİR sebeplerinin dahi olmadığını düşünüyordum ve bu doğruydu.

Para kazanmak ve zenginleşmek istiyordum fakat, insanlarla konuşmayı sevmiyordum ve onlara bir şey satamıyordum. Becemiyordum işte. Ticari hayatta başarılı olabilmek için yapılması gereken şeyler de bunlardı. Bu becerilere sahip değilsem daha başka ne yaparak kar elde edecektim ve zenginlebilecektim ?

Bir gece internette “ben ne yapacağım, ben ne yapacağım …?” diye düşünüp gezinirken “attraction marketing” diye bir kavramla karşılaştım. Attraction, “çekim” demek. Marketing, pazarlama. Çekim pazarlaması. Artık nasıl tam anlamıyla Türkçe’ye çevrilir bilmiyorum. David Ogilvy ve Dan Kennedy tarafından onlarca yıl önce keşfedilmiş bir konsept olduğunu öğrendim.

Bahsedilen sır, gayet basitti…

İnsanlar, amaçlarına ulaşabilmek için özel becerilerle, bilgiyle ve uzmanlıkla donanmış insanları takip ederler. Bu bizim yapmış olduğumuz bir seçim değildir. Bu bizim insan olmamızdan sebep, DNA’mızda var olan bir şeydir. Bu gerçeği kimse değiştiremez !

Eğer siz, bilginizi, uzmanlığınızı topluma sunuyorsanız (reklam vs yollarla) kendinize en kalifiye, sadık müşteri adaylarını otomatik olarak çekersiniz.

Bir anda, avlayan olmaktan çıkar, avlanan olursunuz.

O andan itibaren tüm dinamik, tüm matematik farklı işlemeye başlar.

Network Marketing endüstrisi çok acımasız bir endüstridir. Tıpkı diğer endüstriler gibi. Network Marketing endüstrisinde 12 yıl boyunca sadece 1 kişiyi kaydedebilmiş, yıllarca sıfır çekmiş, “sürüngen” bir network marketingçiyken, bir anda 12 ayda yıllık 6 rakamlı gelir seviyesine çıkabildim. Şu ana kadar 7000’den fazla müşteri ve distribütörü kendime çekmeyi başarabildim. İnsanları aramadım. Onlar beni aradılar. İnsanları takip etmedim. Onlar beni takip etmeye başladılar. İnsanları sponsor etmedim. Onlar, sponsorları olmamı istediler.

Artık ne telefonda ne de yüzyüze satmak durumunda değilim çünkü, benim internette otomatik online bir sistemim var ve benim ürünlerimi 7/24 satıyor.

Satışla ilgili tüm sıkıntılar, problemler artık benim için artık geride kaldı. Onun yerine gelir geldi, kar geldi.

Bu stratejiyi yeterince çalıştıktan sonra, oturdum ve “e-kampı” yazdım. Başlangıçtaki amacım sadece ve sadece kendi ekibime yardımcı olması için bir el kitabı, bir yol haritası hazırlamaktı. Bu prensipleri duyan diğerlerine fısıldadı ve şimdi “e-kamp” dünyada Türkçe konuşulan her noktada, özellikle de Network Marketing (MLM) endürtsisinde bir fenomen oldu. Bir devrim gerçekleştirdi.

Bu ücretsiz kursa ilk zamanlarda haftada belki 1 belki de 2 kişi kayıt yaptırıyordu. Şimdi her gün sayısız insan kaydoluyor ve kendilerini otomatik olarak, online,  7/24 müşterilerine buldurmayı öğreniyorlar.

Aşamalı formülü her fırsatta güncelliyorum.

Girişimcilere Türkçe hitap eden en kıymetli bilgi niteliğini hala koruyor. Üstelik beleş…

Peki tam olarak ne hakkında,
Ve sizin yaşamınızı nasıl değiştirecek…

e-kamp size “attraction marketing” stratejilerini kullanarak kendi ticari imparatorluğunuzu inşa etmeyi adım adım öğreten bir rehberdir. Örnekler de vardır.

Bakın neler öğrenirsiniz…

“Avlayan yerine nasıl avlanan olursunuz ? ”

Size, attaction marketing tekniklerini kullanarak avlayan yerine nasıl avlanan olursunuz onu öğreteceğim. Eğer piyasada içinde bulunduğunuz sektörde, iş kolunda kendinizi bir UZMAN olarak konumlandırmak istiyorsanız, artık satışları nasıl arttırabilirğim kaygısıyla yaşamak zorunda kalmazsınız. Bunu nasıl yapacağınızı size göstereceğim.

“SİZ A.Ş. – Sıfır rekabetle nasıl devasa bir iş inşa edersiniz…?”

Eğer bir network marketing şirketinde distribütör iseniz, kendi işinizi inşa etmiyorsunuz. Başkasının işini inşa ediyorsunuz. Size “SİZ A.Ş.” modeli ile kendi işinizi nasıl inşa edeceksiniz onu öğreteceğim. Böylelikle siz başkasının markasını değil kendi kişisel markanızı büyüteceksiniz.

“Milyonlar kazandırabilecek iş modeli…”

Bu bölümde size milyonlar kazandırabilecek bir iş modelini adım adım öğretiyorum. Bu basit modeli her hangi bir iş koluna, istediğiniz sektöre entegre edebilirsiniz.

“Sayısız müşteriyi nasıl çekersiniz (üstelik beleş ve reklama para harcamaksızın…”

Bir çok girişimci için en büyük sorun sermaye ve kime ne satacağım sorusudur. bu bölümde size günde 500 ila 1500 müşteri nasıl çekeceksiniz onu öğreteceğim.

“işinize en iyi, en sadık müşterileri nasıl çekersiniz”

Karlı bir iş kurmanın en iyi yolu ürün veya servisinizi onları sizden satın almak isteyecek olan insanlara satmaktır. Ürününüzü sizden satın almak isteyen insanlara satın. Network Marketingi konuşuyorsak, sponsor edilmek isteyen insanları sponsor edin. Bu bölümde size bu insanları nasıl bulursunuz onu öğreteceğim.

“Sizin adınıza ürün tanıtımı yapan, ücretsiz reklam yapan ve SATIŞ YAPAN bir otomatik pazarlama makinasını nasıl yaratırsınız…”

e-kamptaki en ilginç derslerden birisidir bu. Size, ürünlerinizi, servislerinizi kendi kendine satan otomatik pazarlama sistemini nasıl tesis edeceğinizi öğreteceğim. Bunu öğrenince sektörünüzdeki veya network marketing şirketinizdeki 1 numaralı distribütöre dönüşeceksiniz.

“Milyon dolarlık sır …”

Her yıl sayısız insan, sayısız sektörde kendi işini kurmak için girişimde bulunuyor. %95’i batıyor. Bu bölümde size bu insanların hangi beceriden yoksun olduklarını ve hiç birisinin bunun farkında dahi olmadığını göstereceğim.

“Bir profesyonele dönüşmek…”

Bir iş kurmak oyun değildir. Tıpkı bir doktor gibi, avukat gibi bazı bilgi ve becerilere sahip olmayı gerektirir. Bu bölümde size kendi sektörünüzde nasıl bir profesyonele dönüşürsünüz, onu öğreteceğim ve sonrasında başarınız sürekli olacak.

“Uzun süreli başarı için kilit öneme sahip kültür…”

Bundan önceki beceriler sadece başlangıç. Bir çok başarı hikayesi sürekli olamıyor. Başlayıp bitiyor. Size sadece kendi işinizde veya kurmayı düşündüğünüz işte değil aynı zamanda hayatınızın her alanında (arkadaş, aile, vs ilişkilerinizde) uzun süreli başarı için kullanabileceğiniz çok özel değerleri öğreteceğim.

Not : Bir çok kişi bu tür ücretsiz başlayan şeylerin sonradan paralıya dönüştüğünü söylüyor. Evet doğrudur ancak, e-kamp ücretsizdir ve sonra size bir şey satılmaya çalışılmaz. Baştan sona ücretsizdir. Beleştir. Dolayısı ile bu yazıyı herkesle gönül rahatlığı ile paylaşabilirsiniz

Sizin Başarınıza, Yavuz Bağcı

Yavuz imza

Yavuz Bağcı Diamond