Network Marketing (MLM) Eğitim – Prospecting & Sıkıntıyı Tespit Etmek

imagesCA99G16L

Çoğu networkçü insanlara “iş” teklif eder. İnsanlara iş teklif etmeyin. İnsanlara yardımcı olmayı teklif edin. Adaylarla yapılan ilk görüşmelerin kalitesini top seviyeye çıkartmanın bilinen en iyi yolu bir sıkıntıyı tespit etmek ve yardımcı olmayı teklif etmektir. Bu teklifi yüzyüze görüşme sırasında yapmayın. Sizi sıkıştıracak sizden bilgi almaya çalışacaktır. Sadece dinleyin ve sıkıntıları hafızanıza not edin. İlk müsait zamanda telefonla arayın ve örneğin yapmış olduğunuz görüşmede bahsettiği sıkıntıların giderilmesinde aslında ona yardımcı olabileceğinizi söyleyin ve yardımcı olmanızı isteyip istemediğini sorun. Sizin sorunuzdan sonra ondan gelecek olan tek soru var.

–          Nasıl ?

Yardımcı olmanızı isteyip istemediği sorunuza yanıt almak için bir hamle daha yapın. “Sana yardımcı olmamı ister misin ?”

Yanıt çok büyük ihtimalle

–          “Evet, tabi ki ama nasıl ?” şeklinde bir şey olacaktır.

Soruyla devam edin.

–          Ne zaman görüşebiliriz ?

–          Hemen bu akşam.

Daveti yapmış oldunuz ve randevuyu aldınız.

Network Marketing sektöründe hiç bir şeyde iyi olamıyorsanız davet alma konusunda iyi olun. Davet konusunda becerilerinizi mutlaka geliştirin. Tek başına bu hareket bile gayet güçlü, karlı ve güvenli bir network ticari yapısı kurmanıza yardımcı olacaktır.

Sizin Başarınıza, Yavuz Bağcı

Yavuz imza

Yavuz Bağcı Diamond