Networkte Marketing Eğitim “rol model olmak”

imagesCATVEOHV

Distribütörlerinize ne yapılacağını tam anlamıyla öğretirsiniz. Nasıl yapılacağını da tam anlamıyla öğretirsiniz ancak, eğer korkuya izin verirlerse veya kafa karışıklığına izin verirlerse işleri zora sokarlar.

  • Hayati önem taşıyan bir adımı atlarlar. (Bunu network markering ücretsiz email eğitim kursunda anlattım)
  • “Herşeyi sizin için biz yaparız” gibi sistemlere para kaptırırlar. Halbuki o sistemler onlar adına hiç bir şey yapmaz.
  • Adayların onlara vereceği altın değerindeki kritik verileri algılayamazlar. Uykuya dalmışlardır. Ve altın bir fırsat kaçmıştır.

Bir şekilde kendilerini işi yapamaz hale getirirler. Bu durum cansıkıcıdır. İşimi geliştirme konusunda güvendiğim 2 şey asla ve asla tek başlarına “motivasyon” veya “kişisel gelişim” olmadı. Olamaz da. Güvenebildiğim tek şey sistem oldu. Eğitim oldu.

Başarılı bir network marketing işi inşa etmek aslında sihir değil. Sadece insanları tam anlamıyla kaliteli, iyi bir eğitimden geçirmek gerekiyor. Başarının bazı adımlardan oluştuğunu ve bu adımları tekrar tekrar atmatan geçtiğini anlamaları gerekiyor.

…davet ederken de böyle
…sunumu yaparken de böyle.

Başarının formülü bu. Kopyalamayı gerçekleştirecek olan downline yaratmanın formülü …

Herkes McDonald’s hamburgeri yapabilir. Hamburger yapmak size bağlı bir şey değildir. Yapmanız gereken tek şey adımları takip etmektir.

Network marketing işinizi inşa etmenin hamburger yapmaktan temelde bir farkı yoktur.
Adım  1: Formülü takip et
Adım 2: Formülü takip etmeyi başkalarına öğret.

Adım 3: Formülü takip etmeyi öğretmeyi öğret.

Sizin Başarınıza, Yavuz Bağcı