Başarıyı Kabullenin

success

Zihninizi başarıya karşı “AÇIK” konumuna getirin. Başarısızlık, plan istemez. Başarısızlık bir kişiyi teslim aldığı zaman, en mantıklı yolun vazgeçmek olduğu düşünülür. Çoğunluk bunu yapar. Çoğunluğun başarısız olmasının temel nedeni budur. Network Marketing endüstrisinin en başarılı kişilerine sorun, en büyük başarılarının “geçici” yenilgiden hemen sonra geldiğini söyleyeceklerdir. Yenilgi bir yanılsamadır. Mutlak yenilgi yoktur. Kabullenilmediği sürece o şeyin adı “yenilgi” değildir. Siz istemediğiniz sürece “yenilgi” yoktur. Vazgeçmek vardır. Başarısızlık hilekardır. Alaycıdır. Kurnazdır. Sizinle oynayıp durur. Başarı da sizinle sürekli bir oyun halindedir. Onu tam ellerinizin arasına almak üzereyken bir bakarsınız sizden kaçıp gitmiştir. Başarıyı ne olarak tanımlarsanız tanımlayın. Başarı sadece bir adım ötenizdedir. Yeter ki, onu önce kabullenin ve zihninizin kapılarını ona karşı ardına kadar açın ve açık tutmaya devam edin. Başarı gelecektir.  Yeter ki, başarıyı getiren tabiat yasalarını bilin ve uygulayın. Aradığınız yanıtı tam ve eksiksiz olarak bulacaksınız. Yapmanız gereken şey bir dizi basit talimatı uygulamaktır.

Bu konuda size yardımcı olabilecek kitaplar ;

Mike Hernacki “Müthiş Sır”

Nil Gün “Çekim Yasası – Hayatın Büyük Sırrı”

Özellikle çekim yasası, kuantum konularındaki benzeri kitapları da bulun ve okuyun.

Bu blogta yazılan yazıların tümünü okuyun. Sonra dönün tekrar okuyun. Zihninizi açık tutun. Blogda bir yerlerde algılarınızı tetikleyecek şeyler bulacaksınız. Her türlü korkunuzu bertaraf edecek bir bilgi bulacaksınız. Bu bilgiyi her daim kullanmak üzere elinizin altında, hazırda tutacaksınız. Bu kudretli bilgi kırıntısıyla bu websayfasının her hangi bir sayfasında veya blog yazısında karşılaşabilirsiniz. Aradığınız çözümü bulacaksınız. Bu çözüm tek tek de gelebilir yekpare olarak da gelebilir. Ne zaman rastlayacağınızı bilmiyorum. Bildiğim tek bir şey var o da zihninizi tam anlamıyla açık tuttuğunuz sürece Network Marketing’de karşılaştığınız sorunların çözümünü bulacak olmanız. Belki de bir çözüm değil de bir plan ya da bir amaç olarak da karşınıza çıkabilir.

Sunum sonrasında adaylardan HAYIR kelimesini duymayı başarısızlık olarak tanımlayanlar mısınız ? Hemen bir gerçekle yanıt verelim ; yapılan satışların büyük bir bölümü insanlar HAYIR dedikten sonra gelmektedir. İlk satıcıdan günümüze kadar satış dünyasının en büyükleri kendilerine söylenen o HAYIRlara ya inanmış olsalardı ? N’olurdu ? Hatırlanması gereken şey, HAYIR’ın kılık değiştirmiş bir lütuf olduğudur. HAYIR, size ne kadar zor olursa olsun, devam etmeyi öğretir. Hemen belirtelim, Network Marketing işinizde başarılı olmanın yanıtını SİZ bulacaksınız. Bu websayfası size sadece yardım edecektir. Çözüm, okudukça her an karşınıza çıkabilir.

Paranın amacını anlayacak yaşa gelen herkes parayı ister. Sadece istemek zenginliği getirmez. Zenginliği bir saplantı haline gelen zihin yapısıyla kalpten istemek, sonra zenginliği elde etmek için kesin planlar yapmak ve araçlar bulmak, daha sonra bu planları başarısızlığı yok sayan kararlılıkla desteklemek zenginliği getirecektir.

Sizin Başarınıza,

Yavuz Bağcı

Yavuz imza

 

Yavuz Bağcı